Центр інструментів - Metabo виступає за справжнє партнерство

Metabo виступає за справжнє партнерство


  • Дата: 8 вересня 2017, 15:00

Німецька компанія Metabo орієнтується на такі сфери застосування своїх інструментів, як зведення дахів і дерев'яних конструкцій, установка вікон, зведення стін і фасадів, робота з гіпсокартоном, монтаж, укладання підлоги та плитки, а також садівництво та ландшафтний дизайн. 
Компанія хоче знати, що необхідно професіоналам для роботи без стресу і як вони можуть допомогти їм в цьому. Тому співробітники Metabo постійно відвідують будівельні майданчики по всьому світу та прислухаються до їхніх побажань, оскільки у компанії девіз: "Уміння слухати основа кожної хорошої ідеї. 
Співробітники усіх підрозділів постійно ведуть бесіди та підтримують обмін думками з користувачами в процесі нових розробок і оптимізації інструментів, приладдя, та сервісних послуг. 
Думки та досвід, що компанія отримала в результаті багатьох опитувань за останні роки, стали платформою для їхніх справжніх інновацій та оптимізацій. Тож в асортименті Metabo Ви завжди знайдете високоефективні інструменти, що відповідають вимогам професіоналів.