Кавітація – ультразвукова ліпосакція без оперативного втручання

Апаратна косметологія проти зайвої ваги.

25 травня69966
'Кавітація – ультразвукова ліпосакція без оперативного втручання'

Коли виснажливі тренування у спортзалі не дають результату, а до хірургічного втручання – ліпосакції – ви не готові, саме час звернутися до апаратних косметологічних методик. Кавітація дозволяє швидко та безболісно позбутися зайвих жирових відкладень за допомогою ультразвуку. Детальніше про цю процедуру нам розповіли у кабінеті лазерної косметології “Celebriti”.

Що таке кавітація

Кавітація – це ультразвукове видалення зайвих жирових відкладень. Така процедура дозволяє позбавитися зайвих об'ємів без оперативного втручання і ризику для здоров’я. Методика допомагає схуднути саме в тих місцях, в яких це потрібно. Її можна застосовувати в зоні сідниць, стегон, живота, рук, боків, обличчя тощо. Косметологічна процедура не потребує анестезії та не викликає жодного дискомфорту.

Як це працює?

Під впливом низькочастотного ультразвуку жирові відкладення “піняться” і переходять із твердого стану в рідкий. Після цього вони просто виходять з організму разом із водою. Інші тканини при цьому не страждають, навіть навпаки – ультразвук діє на м’язові волокна, судини та нервові клітини як своєрідний мікромасаж. Це дозволяє зберегти фігуру підтягнутою, адже зазвичай під час активного схуднення страждає, наприклад, форма грудей.

  • Фото 1 - Кавітація – ультразвукова ліпосакція без оперативного втручання
  • Фото 2 - Кавітація – ультразвукова ліпосакція без оперативного втручання
  • Фото 3 - Кавітація – ультразвукова ліпосакція без оперативного втручання
  • Фото 4 - Кавітація – ультразвукова ліпосакція без оперативного втручання

Підготовка та проведення процедури

За годину до процедури треба випити не менше літра води. Це сприятиме підвищенню ефективності спеціального ліполітичного гелю. Кавітацію роблять не більше ніж годину на тиждень. Зазвичай за цей період обробляють або дві невеликі зони протягом 40 хвилин, або велику зону (живіт протягом 40-50 хвилин, об'ємні стегна – 40-45 хвилин).

Перерва між процедурами становить 5-7 днів. За цей час організм встигає відновитися. Оптимальний курс для помітного схуднення – 5-8 процедур, результат буде помітним вже в середині курсу – після 3-4 процедури. Зменшення об’ємів тіла за одну процедуру в середньому становить 1,5-7 см. Такі курси можна проводити двічі на рік.

В кабінеті лазерної косметології “Celebriti” кавітацію роблять за допомогою косметологічного комбайна PX-7000 від компанії "Alvi-Prague". Цей бренд є визнаним в усьому світі постачальником косметологічного обладнання. Сам апарат робить процедуру кавітації помітно якіснішою.

РХ-7000 не тільки ефективно бореться з жировими клітинами, але і стимулює синтез колагену, від якого безпосередньо залежить еластичність і молодість шкіри. Використання спеціальної вакуум-RF насадки в чотири рази ефективніше, ніж класичний масаж. Таке обладнання дозволяє ефективно зменшувати жировий прошарок, виводити токсини, зменшувати рубці, покращувати тонус шкіри, боротися з целюлітом.

Олександра Лимарченко
Олександра Лимарченко
косметолог
 

Як і будь-яку фізіотерапевтичну процедуру, кавітацію не рекомендують проводити під час вагітності, за наявності серцево-судинних і онкозахворювань, хронічних хвороб у стадії загострення, а також за різних уражень шкіри та наявності металоконструкцій у зоні, на яку впливають ультразвуком.

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі
  • Фото

    Була в центрі лазерної косметології та корекції фігури “Celebriti “ на процедурі лазерна епіляція. Результатом задоволена👍 Дуже приємний колектив і обслуговування!
    З питань косметологіі, то тільки в "Celebriti"!
    Успіхів Вам і до зустрічі!🙂

  • Фото

    Дякуємо!) до нових зустрічей!)
    У нас з 1.06 акція, для нових клієнтів або на нову зону знижка -20% 🤩, то ж не пропустіть!

  • Фото

    Дякую за Вашу роботу!⚘ Пройшла вже дві процедури кавітації і результатами дуже задоволена. За перший сеанс 30 хвилин пішло 3 см, а за другий сеанс: 50 хвилин-6 см. Дуже і дуже задоволена. Ті см, що не можливо було прибрати одними дієтами та фітнесом на протязі багатьох років зараз з за допомогою Ваших процедур це легко. Нарешті зможу вдягнути ті речі, які подобаються!!!! Ще раз велике дякую і чекайте мене знову!!😊😊😊😊😊

  • Фото

    Дякуємо, дуже приємно! Сподіваємося що з нашою допомогою ви здобудете бажаний результат!😊☺️

  • Фото

    Користуюсь вашими послугами ( лазерна епіляція) результат ВАУУУ👍Думаю спробую невдовзі і Кавітацію😍😍😍Що не зробиш для себе коханої😃👍😉

  • Фото

    Ми раді що Вам подобається! Будемо чекати Вас знов і знов..!😘