Як обрати відеореєстратор?

Топ-5 найкращих моделей.

24 жовтня 20188280
'Як обрати відеореєстратор?'

Як обрати оптимальний відеореєстратор під свої потреби та які показники мають вирішальне значення? Ми з’ясували всі деталі та підготували варіанти найкращих моделей разом з експертами сервісного центру "Автомир".

Відеореєстратор допоможе відстояти правду у випадку ДТП та отримати грошову компенсацію. Дехто застосовує цей прилад, коли виникають непорозуміння з патрульними. Сучасні відеореєстратори – це більше ніж просто зйомка дорожнього процесу, це зручний помічник. Водії використовують функцію перегляду шляху за допомогою Google Maps і особливо цінують системи, які сповіщають про радари на дорозі. Зараз це особливо актуально, адже на українські дороги повертається система TruCam, котра вимірює швидкість їзди та веде відеофіксацію порушень.

Поради експертів

Спеціалісти рекомендують звертати увагу на показники якості запису. Чому це важливо? Бо камера зафіксує дорожню пригоду, але якщо якість запису недостатньо висока, номерні знаки можна взагалі не розпізнати. Користь від наявності такого запису – сумнівна. Краще обирати варіанти з можливістю запису відео в форматі HD, Full HD, Super HD.

Має значення кут огляду камери. Чим більший кут, тим більша кількість предметів на дорозі потрапить у кадр. Додатковим плюсом є можливість живлення відеореєстратора від акумулятора. Особливо це стане в нагоді, якщо виникне потреба використовувати камеру портативно.

Ще одна корисна “фішка” відеореєстраторів – G-sensor. Це датчик, який реагує на удари, різкі гальмування, повороти. Пристрій записує ці моменти в окремий файл зі спеціальною позначкою і захищає від стирання. Така функція збільшує шанси на отримання компенсації у випадку аварії.

Як обрати відеореєстратор?
Як обрати відеореєстратор?

Топ-5 найкращих відеореєстраторів 

Відеореєстратор 370 HD DVR ParkCity

Базова модель бренду, яка має основні необхідні для експлуатації функції. Гаджет записує відео Full HD (1920x1080) і підтримує режим нічної зйомки. Він не оснащений великою кількістю програм, проте загалом це оптимальний бюджетний варіант відеореєстратора.

Відеореєстратор GT N70 

Запис звуку та можливість нічної зйомки, функція G-sensor та широкий кут огляду – 170°. Відео записується в форматі Full HD (1920х1080). Прилад має вакуумне кріплення і вбудований акумулятор, тому можна використовувати камеру за межами автомобіля.

Відеореєстратор 790 HD DVR ParkCity

Крім базових функцій, GPS і радар-детектора, цей варіант має можливість накладати на відео інформацію про координати, швидкість руху та номерні знаки. Перевагами моделі є G-сенсор, підтримка карти пам’яті на 128 Гбайт і значний кут огляду –  170°, а також запис відео в якості Super HD (2060х1440).

Комбінований пристрій 650 MFU Steaith

Комбінований пристрій – це автомобільний відеореєстратор, радар-детектор із вбудованим GPS-приймачем в одному пристрої. Модель додатково оснащена корисними технологіями – тут є програми, що мінімізують помилкові спрацьовування, можливість налаштувати прилад через смартфон та переглядати відео Full HD за допомогою WіFі, перегляд маршруту в Google Maps, віддалене оновлення прошивки та бази поліцейських камер.

Комбінований пристрій 850 СМВ ParkCity

Детектор радарів і GPS-інформатор. Записи відео захищаються від стирання у випадку зіткнення та є можливість використання карти пам’яті microSD до 64 Гбайт. Стануть у нагоді попередження про підвищення швидкості руху на ділянці контролю, також девайс має цілий перелік систем антирадарів. Він відрізняється значним показником робочих температур: від -20° до +70°, тому стабільно працюватиме за екстремальних температур.

Відеореєстратор – це неупереджений свідок, який у випадку дорожньої пригоди допоможе вам отримати компенсацію. Зробіть автомобільні поїздки комфортнішими та безпечнішими. Обрати свій варіант девайсу можна у сервісному центрі "Автомир".

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі