Тур "Закарпатські насолоди + долина крокусів" від "Мандрівник"

Акція – Тур "Закарпатські насолоди + долина крокусів" від "Мандрівник"
м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, оф. 205, будинок побуту "Славутич"

Дати туру: 10.03.2018, 17.03.2018, 24.03.2018.

Вартість: 795 грн.

Панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, забава в унікальному селі з десятьма музеями

  • 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви і дегустація мінеральної води) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).
  • 2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Міжгір’я (підйом на канатно-крісельній дорозі та обід) – Колочава (огляд долини крокусів, музеїв і сценки з життя горян, частування) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).      

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість не входять і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичних об’єктах.

Вартість вхідних квитків:

  •  термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн., діти зростом до 150 см. – 75 грн., діти зростом до 120 см. – безкоштовно;
  •  дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
  •  дегустація буйволячих та овечих сортів сиру і глінтвейну: загальний, студентський, учнівський – 55 грн.;
  •  підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Маковиця (в обидві сторони): загальний – 60 грн., діти до 12 років – 50 грн.;
  •  Етнографічний музей скансен "Старе село" і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний – 40 грн., пенсіонери, студенти – 30 грн., школярі – 15 грн.;
  •  частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі “У Вольфа”: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): 50 грн./особа;

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. 
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
– шовдарь (копчений свинячий окіст),
– попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
– пікниця (домашня ковбаса),
– квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
– заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
– банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
– печені на вогньові кромплі (картопля печена),
– колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
– свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
– палачінка з лекваром (млинець із повидлом),
– сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вартість – 140 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 70 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 50 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе селища Міжгір’я та складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 70 грн./особа.

Коментарі