Мікс науки та відпочинку: в Черкасах запускають науковий табір для дітей

Проводимо канікули з користю.

10 травня22131
'Мікс науки та відпочинку: в Черкасах запускають науковий табір для дітей'

"Студія експериментів 4D” розпочала набір дітлахів до літнього денного наукового табору “ХіміKids” у Черкасах. Тепер на канікулах малеча зможе не лише відпочити, а й спробувати себе у ролі справжніх дослідників. Мета організаторів – довести, що хімія, фізика та біологія можуть бути цікавими.

Наша студія називається “4D” – це значить “дивись, досліджуй, думай, дій”. Ідея створення такого табору полягає в тому, щоб у захопливій розважальній формі розвивати в дітях любов до пізнання. Ми зосереджуємо увагу на науках, які вивчають навколишній світ – хімії, фізиці, біології. На жаль, ці дисципліни в шкільній програмі представлені слабо, а викладають їх дуже сухо, знищуючи в учнях усілякий інтерес. У нашому таборі діти переконаються в тому, що наука може захоплювати і вражати. Тут можна відпочиваючи освоїти теорію природничих наук, а після цього закріпити знання за допомогою цікавих наукових експериментів.

Наталія Король
Наталія Король
директор “Студії експериментів 4D”
 

В таборі “ХіміKids” діти експериментуватимуть із хімічними реактивами, вирощуватимуть бактерії, створюватимуть штучну кров і робитимуть ще безліч цікавих дослідів.

  • Фото 1 - Мікс науки та відпочинку: в Черкасах запускають науковий табір для дітей
  • Фото 2 - Мікс науки та відпочинку: в Черкасах запускають науковий табір для дітей
  • Фото 3 - Мікс науки та відпочинку: в Черкасах запускають науковий табір для дітей
  • Фото 4 - Мікс науки та відпочинку: в Черкасах запускають науковий табір для дітей
  • Фото 5 - Мікс науки та відпочинку: в Черкасах запускають науковий табір для дітей

Перша половина дня в “ХіміKids” – наукова, друга – англомовна. На юних науковців чекає безліч майстер-класів, конкурсів, екскурсій і виїздів на природу. Кожен день у таборі присвячений своїй тематиці та цікавим аспектам науки. З орієнтовною програмою першого тижня можна ознайомитися тут. Також у "Студії експериментів 4D” існує традиція – щонеділі влаштовувати наукові вихідні, коли дітлахи пробують себе в ролі вчених справжньої лабораторії.

Відвідувати літній денний табір “ХіміKids” можуть діти 6-12 років. Табір працює з 9:00 до 18:00. Вартість тижневого перебування – 1250 грн. При заїзді на місяць можна отримати знижку в 500 грн.

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Коментарі
  • Фото

    Всегда с удовольствием участвуем в мероприятиях от студии "4D" !!!
    Для дочери время с вами - это весело, всегда интересно и познавательно!!!
    Замечательно, что благодаря вашей подаче у нее появляется интерес к наукам, которые очень важны в будущем, да и вообще интерес познавать мир из практических занятий, а не виртуальных!
    Благодарю!