Зір - Контактні лінзи після 40 років

Контактні лінзи після 40 років


  • Дата: 9 березня 2017, 15:20

Вам виповнилося 40 років. Життя б'є ключем, радують успіхи, невдачі ще не дуже засмучують. І по життю ви йдете з гордо піднятою головою. Чудово! Але от ні-ні, та й зловите себе на думці про те, що часом важко навести різкість при погляді на ближні предмети.

Чому зір, завжди такий ідеальний, став підводити? А чи не пора сходити до офтальмолога, з'ясувати, що сталося? Однозначно пора! Тому що мова йде про вікову пресбіопію. Що це таке?

Пресбіопія, або вікова далекозорість, це аномалія рефракції очей, коли дрібні предмети на близькій відстані розглянути важко. Чому це відбувається?

Основні причини:

  • з віком кришталик втрачає свою еластичність,
  • циліарний м'яз, що відповідає за фокусування зору, слабшає.

Як результат:

  • вам важче читати дрібний шрифт поблизу, особливо при слабкому освітленні,
  • ви швидко стомлюєтеся при зорових навантаженнях,
  • предмети на близькій відстані виглядають розмито,
  • при швидкому погляді вдалину – зір миттєво затуманюється.

Побутує хибна думка, що якщо відразу почати користуватися окулярами, зір буде стрімко погіршуватися. Тому багато хто терпить і мучиться до останнього через невиправдану боязнь окулярів.

Чи є вибір? Вибір є завжди!

Якщо ви все ж наполегливо не бажаєте полегшити своє життя за допомогою окулярів, використовуйте контактні лінзи!

Мультифокальні контактні лінзи – ваш геніальний вихід із ситуації

Контактні лінзи після 40 років – це не міф! Вони влаштовані таким чином, що з'являється можливість відкоригувати зір, як на близькій відстані, так і на далекій. Навіть назва "мультифокальні" говорить про те, що лінзи містять кілька зон для зору: вдалину, на середню відстань і поблизу. В результаті ваша активна життя продовжується в колишньому звичному ритмі, не викликаючи дискомфорту і неприємних відчуттів.

Асортимент мультифокальних лінз на zir.ck.ua

Вітрина інтернет-магазину zir.ck.ua завжди містить асортимент будь-яких контактних лінз, в тому числі і мультифокальних.

Найбільш популярні в цій категорії лінзи Air Optix Aqua Multifocal від виробника Alcon. Лінзи силікон-гідрогелеві, мають найбільш широкий діапазон діоптрій і можуть скоригувати будь-який ступінь вікової далекозорості.

Масштабно працює над проблемами пресбіопії фірма-виробник Bausch&Lomb. У них розроблено три варіанти лінз цієї категорії: PureVision Multi-Focal, PureVision 2 Multi-Focal, Soflens Multi-Focal.

Безумовно, підбір мультифокальних контактних лінз – справа не проста. Треба врахувати велику кількість ваших індивідуальних параметрів. Виміряти їх можна тільки на спеціальній апаратурі в кабінеті офтальмолога.

Мультифокальні контактні лінзи – це одна з новітніх розробок в контактній корекції.

Розробники зробили воістину царський подарунок людям після 40 років.

Вік пройде, зір залишиться!

Коментарі