Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”

З турботою про ваших домашніх улюбленців.

14 листопада 20182612
'Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”'

Другий ветеринарний центр “ВетЕксперт” відкрили в південно-західному районі Черкас. Ми завітали в нове місце, щоб дізнатися, які послуги тут надають та як піклуються про тварин.

Для різних потреб – окремі спеціалізації

Цілий комплекс послуг в одному місці. Окремі спеціалізації ветцентру – офтальмологія, стоматологія, дерматологія, ортопедія та хірургія. Тут тварин обстежать, призначать лікування та зроблять щеплення. Також зроблять діагностичні обстеження та лабораторні дослідження пацієнтам, які цього потребують. Спеціалісти подбають про здоров’я та доглянуть за вухами і кігтями вашого улюбленця, зроблять стрижку.

У клініці потурбуються про кролика, папугу та навіть про екзотичних тварин, наприклад, ігуану. Прийом ведуть за записом у зручний для вас час. В екстреному випадку розраховуйте на огляд лікаря та допомогу без запису. Після обстеження вас не залишать з купою питань, а проконсультують і нададуть детальну інструкцію, як доглядати за улюбленцем.

  • Фото 1 - Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”
  • Фото 2 - Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”
  • Фото 3 - Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”
  • Фото 4 - Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”
  • Фото 5 - Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”
  • Фото 6 - Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”
  • Фото 7 - Вилікують і причепурять: у Черкасах з’явився ще один центр “ВетЕксперт”

У світовій практиці поширено, коли на базі ветеринарного центру проводять семінари для власників тварин. Учасникам розповідають про годування, утримання, догляд, профілактику та лікування їх улюбленців. Раніше ми також проводили такі заходи і плануємо відродити цю традицію. Ми братимемо актуальну тему та проводитимемо семінар в інтерактивній формі. Розповідатимемо та взаємодіятимемо з учасниками  у форматі питання-відповідь. Ми використовуємо мікроскопи, макети, інформативні матеріали, а інколи учасниками семінару є самі тварини. Під час заходу учасники мають можливість ще й отримати подарунок для свого кота чи собаки.
Олексій Чиженко
Олексій Чиженко
головний лікар черкаського ветеринарного центру "ВетЕксперт"
 

Тут допомагають не тільки тим, у кого є господарі, а й безпритульним. У ветеринарному центрі тварини проходять карантин, лікування, щеплення та стерилізацію. 

Спеціальна дієта для тварин 

Ветеринарні лікарі допоможуть підібрати корм вашим улюбленцям або у разі потреби призначать ветеринарну дієту. У “ВетЕксперт” пропонують новий італійський корм “Монже”. Він спрямований на профілактику та лікування котів і собак. Призначити “Монже” може лише лікар залежно від захворювання та потреб улюбленця. 

Профілактичні огляди тваринам необхідно проводити щонайменше двічі на рік. Важливо слідкувати за їх станом здоров’я, щоб вчасно виявити можливі захворювання. Адже мова може йти не тільки про здоров’я домашнього улюбленця, а й про здоров’я вашої родини. Завітайте зі своїм другом до нового ветеринарного центру “ВетЕксперт”, що відкрився за адресою: вул. 30-річчя Перемоги, 50.
 

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація