ТОВ Богдан-Авто Черкаси - ŠKODA візьме участь у випробуваннях SUV&SAND

ŠKODA візьме участь у випробуваннях SUV&SAND


  • Дата: 8 серпня 2018, 13:55

15 – 16 серпня пройде унікальний тест-драйв кросоверів SUV&SAND. Це новий формат випробувань для перевірки реальних технічних можливостей кросоверів в природних для них умовах. Свої сили перевірить дебютант року – ŠKODA KAROQ.

ŠKODA KAROQ – міський кросовер зі спортивним характером. Емоційний і виразний дизайн в поєднанні з відмінними технічними характеристиками підкреслюють тренд розвитку модельного ряду ŠKODA. Разом з тим, інноваційність та екологічність залишаються в числі пріоритетів нових розробок бренду. Саме тому KAROQ встановлено новий EVO-двигун, що забезпечує знижене споживання палива і зниження викидів СО2 за рахунок використання в ньому системи деактивації циліндрів (АСТ) і технології плазмового напилення циліндрів (APS). Це і множинні системи асистентів роблять KAROQ одним з найекономічніших і безпечних автомобілів у своєму класі.

В кросовері реалізована нова концепція безпеки ŠKODA. KAROQ укомплектований повним набором допоміжних систем: "PARKASSIST" – паркувальний асистент з функцією дистанційного керування, система розпізнавання втоми водія – "DRIVER ALERT" ідентифікація "сліпих зон" – "BLIND SPOT DETECT", "VARIOFLEX" і багато іншого. Все це перетворює автомобіль в розумного і дбайливого помічника водія і пасажирів.Сьогодні KAROQ впевнено освоюється на українському авторинку є реальним конкурентом в своєму класі.

Участь в екстремальному тест-драйві SUV&SAND – можливість продемонструвати технічні можливості KAROQ. Для перевірки та тестування автомобілів буде створена спеціальна траса з піском і барханами, з допомогою якої можна буде оцінити керованість, прохідність і функціонал кожного учасника.

Тестувати кросовери буде незалежне журі – 15 представників різних сфер діяльності: блогери, автомобільні журналісти, лідери думок, представники шоу-бізнесу. В SUV&SAND відсутня класична система оцінювання, кожен з членів журі становить свою суб'єктивну думку про автомобілі. Вся інформація про проходження випробувань, переваги і недоліки кожної моделі по закінченню тесту буде опублікована на сайті: https://www.autocentre.ua/

Більше інформації про ŠKODA KAROQ можна знайти на сайті: http://www.skoda-auto.ua/

Коментарі