ТОВ Богдан-Авто Черкаси - ŠKODA VISION X: прем'єра міського кросовера відбудеться на Женевському автосалоні 2018

ŠKODA VISION X: прем'єра міського кросовера відбудеться на Женевському автосалоні 2018


  • Дата: 12 лютого 2018, 16:30

• Нове слово в гібридних автомобілях від ŠKODA

• Автентичний дизайн нового VISION X

• Міський кросовер – третя модель в сегменті SUV

• Швидкоросле поповнення в класі кросоверів є ще одним основоположним кроком стратегії "ŠKODA 2025"
Вперше чеський виробник представить своє бачення гібридного майбутнього – ŠKODA VISION X. Концепція міського кросовера увібрала в себе кращі рішення успішних моделей ŠKODA. Прем'єра ŠKODA VISION X запланована на березень 2018.

Завдяки своїм компактним розмірам ŠKODA VISION X позиціонується виробником як ідеальний автомобіль для активного міського життя. Точні лінії, елегантні контури створюють яскравий і динамічний характер. Риси спорткара, великий панорамний скляний дах  і 20-дюймові легкосплавні диски роблять VISION X дуже емоційним.

Інтер'єр нового ŠKODA VISION X є втіленням найкращих дизайнерських рішень. Широка ергономічна панель з кольоровим багатофункціональним дисплеєм ідеально поєднується з інтер'єром. Доступ до інформаційно-розважальних систем і служб зв'язку інтуїтивно простий і зручний.

ŠKODA VISION X – нове бачення сучасного кросовера від чеського бренду. Планується, що третя модель успішної лінійки SUV приверне нову аудиторію і збільшити число прихильників бренду.

Розширення лінійки класу SUV в швидко зростаючому сегменті позашляховиків є важливим етапом стратегії "ŠKODA 2025". Згідно цієї стратегії, до 2025 року планується запуск на ринок гібридних автомобілів з додатковим електричним модулем. Передбачається, що до 2025 році кожен четвертий автомобіль в світі матиме гібридний або електричний двигун.

Інформацію взято з сайту: https://avto-dny.ru/

Фото 2

Фільм'ŠKODA VISION X: прем'єра міського кросовера відбудеться на Женевському автосалоні 2018' - фото 1
Фільм'ŠKODA VISION X: прем'єра міського кросовера відбудеться на Женевському автосалоні 2018' - фото 2
Коментарі