ТОВ Богдан-Авто Черкаси - ŠKODA KAROQ отримав нагороду за кращий дизайн в класі компактних SUV

ŠKODA KAROQ отримав нагороду за кращий дизайн в класі компактних SUV


  • Дата: 26 жовтня 2017, 12:50

Німецький журнал Automotorundsport назвав дизайн ŠKODA KAROQ кращим в класі компактних SUV. Обігнавши 17 конкурентів, ŠKODA KAROQ завоював престижну нагороду Autonis завдяки своєму динамічному дизайну, створеному в кращих традиціях чеського бренду.

"Ми пишаємося перемогою ŠKODA KAROQ в номінації "Кращий дизайн", присудженій читачами журналу Automotorundsport, – прокоментував Крістіан Штрубе (ChristianStrube), член Ради директорів ŠKODA, відповідальний за технічний розвиток. – Наші клієнти з захопленням прийняли новий фірмовий стиль бренду, яскравий і лаконічний. Премія Autonis стала найкращим тому підтвердженням, а також додатковим стимулом для нас і далі розвивати дизайн наших автомобілів".

В читацькому голосуванні взяло участь 88 нових моделей автомобілів, які надійшли на ринок протягом останніх 12 місяців. Всі моделі були розділені на 10 категорій, з яких клас SUV виявився найбільш конкурентним. Набравши 28,7% голосів (16 600 голосів), ŠKODA KAROQ впевнено обійшов 17 конкурентів і завоював вищу нагороду.

Емоційний і динамічний дизайн ŠKODA KAROQ з його чіткими лініями і "кристалічними" елементами є характерним для лінійки SUV марки ŠKODA. Потужна і агресивна решітка радіатора доповнена виразними фарами, а також рельєфним бампером і капотом. Так звана "лінія торнадо", яка тягнеться від передніх крил до задніх ліхтарів, робить дизайн більш стрімким. Вже традиційно для моделей SUV колісні арки мають захисні накладки, які надають ŠKODA KAROQ потужний і значний вид.

ŠKODA KAROQ, крім ефектного дизайну, відрізняється характерними для автомобілів ŠKODA достоїнствами: просторим салоном, безліччю рішень в дусі SimplyClever і можливостями мережевого підключення. KAROQ стане першою моделлю ŠKODA з повністю налаштовуваною цифровою приладовою панеллю, на якій може відображатися спідометр, тахометр, навігаційна карта та інша інформація. ŠKODA KAROQ дозволяє водієві вибрати варіант оформлення панелі і налаштувати її у відповідності зі своїми вподобаннями.

В Україні ŠKODA KAROQ з'явиться вже в березні 2018 року. Будуть доступні бензиновий 1,5 TSI/110 кВт і дизельний мотор 2.0 TDI/140 кВт у версії моноприводу і повного.
Кращі традиції та інновації чеського бренду для наших клієнтів!

Інформацію взято з сайту: https://auto.ria.com/

Коментарі