ТОВ Богдан-Авто Черкаси - Новий ŠKODA KAROQ вже в Україні!

Новий ŠKODA KAROQ вже в Україні!


  • Дата: 5 квітня 2018, 16:25

27 березня відбулася презентація однієї з найбільш очікуваних новинок 2018 року – автомобіля ŠKODA KAROQ для українських журналістів. Це подія, фактично, стала стартом продажів нового SUV в Україні.

ŠKODA KAROQ – концептуально новий SUV чеської марки, перша офіційна презентація якого відбулася в Стокгольмі в травні 2017 року для журналістів зі всього світу. KAROQ був високо оцінений експертами за стильний і в той же час оригінальний дизайн ŠKODA, високий рівень безпеки і бездоганні технічні характеристики.

В Україні ŠKODA KAROQ дебютує в комплектації Ambition і Style з новим бензиновим двигуном 1,5 TSI/110kW 7 DSG. Двигун 1,5 TSI EVO виконаний із застосуванням нових технологій, спрямованих на зниження споживання палива, викидів СО2 і збільшення ККД двигуна, серед яких система деактивації циліндрів (АСТ), технологія плазмового напилення циліндрів (APS) та ін

Дизайн ŠKODA KAROQ емоційний і динамічний. Завдяки чітким лініям і "кристалічним" елементам яскраво виражений характер лінійки SUV марки ŠKODA. Ця модель відрізняється потужною і агресивною решіткою радіатора, яка доповнена виразними фарами і рельєфним бампером. Динамічний дизайн підкреслять "лінією торнадо", яка тягнеться від передніх крил до задніх ліхтарів. Дизайн ŠKODA KAROQ був визнаний кращим у класі компактних SUV за версією читачів авторитетного журнал"Auto motor und спорт".

Традиційно ŠKODA пропонує своїм клієнтам різноманітні функціональні рішення для пасажирів і водіїв. В автомобілі ŠKODA KAROQ присутній повний набір допоміжних систем: система "PARK ASSIST" – паркувальний асистент з функцією дистанційного керування, система розпізнавання втоми водія – "DRIVER ALERT", система розпізнавання "сліпих" зон BLIND SPOT DETECT", "VARIOFLEX" та багато іншого, що перетворює автомобіль в розумного помічника.

ŠKODA KAROQ перший автомобіль чеської марки в якому аналогові прилади замінені цифровими. Налаштовувана цифрова приладова панель має 4 зручних варіанти компонування, які дозволяють водієві швидко і зручно отримувати необхідну йому інформацію про аудіосистему, дзвінки або системи допомоги.

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ "Єврокар"

Інформацію взято з сайту: http://avto.izmail.es/

Коментарі