ТОВ Богдан-Авто Черкаси - Нові переваги для клієнтів ŠKODA: оновлена програма лояльності 'ŠKODA 24'

Нові переваги для клієнтів ŠKODA: оновлена програма лояльності "ŠKODA 24"


  • Дата: 5 квітня 2018, 16:10

В рамках програми лояльності "ŠKODA 24", компанія "Єврокар" запрошує всіх своїх клієнтів скористатися новими перевагами ŠKODA! Власники автомобілів ŠKODA, які придбали автомобіль в офіційній дилерській мережі, а також вже існуючі учасники програми лояльності можуть скористатися унікальною покращеною програмою "ŠKODA 24".

"ŠKODA 24" об'єднала переваги бренду ŠKODA в Україні, забезпечуючи підтримку своїм клієнтам на всіх рівнях. Програма "ŠKODA 24" включає цілодобову консультацію колл-центру компанії "Єврокар", клієнтську службу, технічну допомогу на дорозі, послуги евакуатора, сервісне обслуговування і багато іншого. Власники пластикових карт "ŠKODA 24" також можуть скористатися унікальними пропозиціями від партнерів програми: спеціальні знижки на автозаправних станціях, унікальні умови на страхові послуги, вигідні умови на медичне обслуговування, безліч переваг у розважальній сфері, знижки в магазинах одягу та багато інших ексклюзивних пропозицій.

Партнерами програми лояльності стали: мережа АЗС "БРСМ-НАФТА", офіційний дистриб'ютор торгової марки "Mobil 1", страхова компанія "Країна", виробник автомобільної електроніки "Gazer", мережа фітнес-клубів "Sport Life", школа англійської мови "Speak UP", служба доставки "Ін тайм", мережа медичних центрів "Агапіт", спеціалізований магазин керамічної плитки та сантехніки "Агромат", інтернет-магазин одягу "Garnamama", мережа аптек "Доброго дня", охоронне агентство "АРТ СЕКЬЮРІТІ ГРУП", онлайн-кінотеатр "Megogo" і квест-кімнати "під Замком".

Унікальність оновленої програми лояльності полягає в покращеній якості надаваних послуг і більш широкому списку партнерів, що дозволяє клієнтам отримати приємні бонуси у різних сферах.

Власники раніше виданих пластикових карт "ŠKODA 24" можуть обміняти їх у найближчому дилерському центрі на території України на новий зразок з більш широким спектром послуг.

В Україні регіональна мережа авторизованого сервісного обслуговування представлена офіційними дилерськими підприємствами. Всі сервісні центри ŠKODA сертифікацію з боку ŠKODA Auto a.s. на предмет відповідності корпоративним вимогам виробника, а також оснащені інструментом синхронно оновлюється відповідно до розвитку модельного ряду. "ŠKODA 24" гарантує власникам якісне сервісне обслуговування, широкий спектр післяпродажних послуг, а також безпека, комфорт і стабільність протягом усього часу володіння автомобілем.

Інформацію взято з сайту: http://www.autoconsulting.com.ua/

Коментарі