ТОВ Богдан-Авто Черкаси - Національна поліція отримала нові автомобілі SKODA

Національна поліція отримала нові автомобілі SKODA


  • Дата: 23 січня 2018, 09:30

Компанія "Єврокар" виконала умови тендерного договору і поставила 400 автомобілів SKODA RAPID для Національної поліції України згідно з встановленими термінами, 22 грудня 2017 р., та вимогами щодо необхідного устаткування. Згідно з вимогами, зазначеними умовами тендеру, автомобілі були укомплектовані спеціальним обладнанням та обклеєні за стандартами зовнішньої ідентифікації Національної поліції України. Вся партія автомобілів була вироблена в Україні на заводі в с. Соломоново Закарпатської області.

Компанія Єврокар є надійним і перевіреним постачальником автомобілів SKODA для правоохоронних органів України. Так, починаючи з 2003 року Єврокар поставив МВС України та Національної поліції України близько 3000 автомобілів SKODA OCTAVIA і RAPID. Високі експлуатаційні характеристики автомобілів, їх надійність, безпека та економічність є кращими аргументами при виборі SKODA.

SKODA RAPID – перший автомобіль в лінійці бренду на платформі MQB в конструкції кузова, що підвищує його жорсткість і безпеку, модернізований двигун 1,6 MPI/81kw відповідає стандарту EU5 за рівнем емісії. Автомобіль має високу маневреність і відмінну аеродинаміку, яка забезпечує його динамічність.

ТОВ "Єврокар" високо цінує співпрацю з МВС України та Національною поліцією України і виявлену довіру до автомобілів SKODA.

Інформацію взято з сайту: https://auto.ria.com/

Фото 1

Фільм'Національна поліція отримала нові автомобілі SKODA' - фото 1
Коментарі