ТОВ Богдан-Авто Черкаси - Hyundai Motor представив 'заряджений' i30 N Line

Hyundai Motor представив "заряджений" i30 N Line


  • Дата: 20 липня 2018, 09:45

Після успішного запуску першого в історії Hyundai серійного спортивного автомобіля – i30 N – компанія Hyundai Motor виводить на європейський ринок цілу лінійку моделей, розроблених спеціальним підрозділом бренду - "N". Першою моделлю з серії N Line став хетчбек i30, який надійде до продажу в країнах Європи влітку 2018 року.

Основні зміни в моделі i30 N Line, що стосуються деталей екстер'єру та інтер'єру, були запозичені у "зарядженого" хетчбека i30 N. У новинки – модернізовані передній і задній бампери, в яких з'явився сріблястий молдинг на нижній частині, 18-дюймові колісні диски особливого дизайну з шинами PS4 Michelin Performance. Ще один акцент – здвоєна вихлопна труба, а на передніх крилах – бейджи "N Line".

У салоні автомобіля встановлені крісла зі збільшеною бічною і поперековою підтримкою з оббивкою із замші та логотипами "N Line". Кермо моделі оброблено високоякісною перфорованою шкірою, бейджи "N Line" з'явилися на нижній спиці рульового колеса і важелі перемикання коробки передач. Довершують стилістику комплектації N Line металеві накладки на педалі.

Інженери внесли зміни в конструкцію підвіски і перепрограмували двигуни, які будуть доступні для i30 N Line (бензиновий 1.4 T-GDi та дизельний 1.6 СRDi), покращивши їх приємистість. Автомобіль комплектується новими посиленими передніми гальмівними дисками діаметром 16 дюймів (на стандартному i30 встановлені 15-дюймові передні гальмівні диски).

Продажі цієї моделі на європейському ринку стартують у серпні 2018 року.

Компанія ТOВ "Богдан-Авто Черкаси" – офіційний дилер автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Черкасах та входить до структури ТОВ "Богдан-Авто Холдинг". Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Інформацію взято з сайту http://hyundai.com.ua/