ТОВ Богдан-Авто Черкаси - Hyundai Motor представляє новий субкомпактний кросовер Kona

Hyundai Motor представляє новий субкомпактний кросовер Kona


  • Дата: 12 травня 2017, 09:20

3 квітня 2017 року компанія Hyundai Motor оголосила назву своєї нової моделі – Kona. Новий субкомпактний кросовер стане черговим представником сімейства позашляховиків Hyundai поряд з такими популярними на європейському ринку моделями як Creta, Tucson, Santa Fe і Grand Santa Fe. Відмітна особливість новачка модельного ряду SUV – новий прогресивний дизайн, який відображає стиль життя сучасних європейських покупців.

Виведення на ринок абсолютно нового позашляховика Kona стане важливим кроком Hyundai Motor на шляху до реалізації однієї із головних стратегічних цілей компанії – стати азіатським брендом №1 на автомобільному ринку Європи до 2021 року. Ця стратегія передбачає виробництво 30 нових моделей і модифікацій, які відповідають найвищим вимогам європейських покупців. Спираючись на довіру покупців до SUV від Hyundai Motor, яка підтверджується кількістю продажів моделей цього сегмента (понад 1.4 млн.. примірників з моменту появи в 2001 році першого покоління Santa Fe), новий Hyundai Kona – справжній позашляховик.

Дотримуючись стратегії компанії, згідно з якою автомобілі отримують від назви географічних об'єктів, кросовер Kona назвали в честь однойменного району, розташованого на західному узбережжі Великого острова, що входить до складу Гавайських островів. Цей острів славиться своїми мальовничими краєвидами та приваблює безліч прихильників екстремальних видів спорту. Енергетичний імідж острова як не можна краще розкриває динамічний характер нового кросовера.

При розробці Kona інженери Hyundai Motor зробили акцент на поліпшення динамічних характеристик автомобіля, що відповідає намірам компанії встановити нові стандарти продуктивності для кросоверів B-сегменту SUV. Kona має просторий в класі салон з інноваційними дизайнерськими рішеннями, які відображають бачення компанії модельної лінійки позашляховиків нового покоління.

Новини про презентації та початку виробництва Hyundai Kona з'являться найближчим часом.

В даний час модельний ряд позашляховиків Hyundai в Україні представлений чотирма моделями: Creta, Tucson, Santa Fe і Grand Santa Fe. Детальніше з комплектаціями і цінами цих моделей можна ознайомитися на офіційному сайті компанії-дистриб'ютора "Хюндай Мотор Україна".

Крім того, автомобілі Hyundai можна придбати в кредит на найвигыдныших на ринку України умовах.

Компанія ТОВ "Хюндай Мотор Україна" – офіційний дистриб'ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських та світових стандартів.

Інформацію взято з сайту: https://hyundai.com.ua/

Коментарі