ТОВ Богдан-Авто Черкаси - Єврокар відкрив дитячу розважальну станцію ŠKODA в містечку професій 'Кідландія'

Єврокар відкрив дитячу розважальну станцію ŠKODA в містечку професій "Кідландія"


  • Дата: 1 лютого 2018, 09:45

У січні 2018 року відбулося офіційне відкриття інтерактивної навчальної станції ŠKODA в дитячому містечку професій. Компанія "Єврокар" продовжує освітню програму, спрямовану на підвищення безпеки на дорозі і запрошує маленьких учасників дорожнього руху поринути в цікавий світ автомобілів ŠKODA та їх можливостей.

В рамках освітньої програми, яка стартувала в 2017 році, компанія "Єврокар" вже провела тематичний конкурс дитячих малюнків і "Дні безпеки" у всіх дилерських центрах ŠKODA, що охоплюють всю територію України. Відкриття інтерактивної дитячої станції ŠKODA в містечку професій "Кідландія" – це ще одна ініціатива компанії, що покликана дати знання про правила та прищепити навички безпечної поведінки на дорозі майбутнім учасникам дорожнього руху.

Коли, якщо не з самого дитинства, прищеплювати дітям любов до гарних безпечних автомобілів і правил поведінки на дорозі?!

Інтерактивна навчальна програма побудована в ігровій формі і включає в себе: цікавий фільм про історію ŠKODA, неординарні завдання та веселу гру. Більш того, маленькі відвідувачі мають можливість поганяти на гоночних автомобілях ŠKODA, отримавши попередньо своє перше Водійське посвідчення. Перш, ніж отримати права, нехай навіть і дитячі, кожному гостю належить пройти невеличкий іспит на знання базових правил. Станція виготовлена у відповідності з вимогами найдопитливіших маленьких автолюбителів.

Чекаємо майбутніх гонщиків за адресою: Київ, вул. Степана Бандери, 34В (у приміщенні ТРЦ "Блокбастер", 2 поверх, "Кідландія").

Інформацію взято з сайту: http://www.autoconsulting.com.ua/

Фото 2

Фільм'Єврокар відкрив дитячу розважальну станцію ŠKODA в містечку професій "Кідландія"' - фото 1
Фільм'Єврокар відкрив дитячу розважальну станцію ŠKODA в містечку професій "Кідландія"' - фото 2
Коментарі