ТМ Віктор Черкаський - Кожна пора року диктує свої умови до підбору універсального і комфортного гардероба.

Кожна пора року диктує свої умови до підбору універсального і комфортного гардероба.


  • Дата: 29 березня 2021, 12:40

Кожна пора року диктує свої умови до підбору універсального і комфортного гардероба. Весна в цьому сенсі – самий благодатний час. Адже погодні умови дають велику свободу, а загально піднесений настрій навколо надихає на стильові експерименти.

Топ-5 правил, які допоможуть вам легко і невимушено зібрати свій ідеальний весняний гардероб і відчувати себе чудово кожного дня!

Прості форми. Навесні нарешті можна відмовитися від багатошаровості і оверсайз, які суттєво допомагають в період морозів. На їх місце виходять лаконічні образи, що складаються з базових і зрозумілих речей, – наприклад, поєднання джинсів і гольфу або трикотажної сорочки, доповнене ботильйони на стійкому каблуці, або ж білої сорочки, спідниці міді і чобіт з широкою халявою.

Всі відтінки коричневого. Кавовий, глиняний, нюдовий, пісочний – відтінків з цієї палітри так багато, що весни точно не вистачить на те, щоб встигнути поносити кожен з них окремо. Тому можна їх просто об'єднати і створити максимально стильний і актуальний образ.

Спортивний стиль.( А точніше, поєднання спортивного стилю з класичним) На радість всім любителям комфорту, затишні джогери, світшоти, худі і велосипедки як і раніше продовжують свій модний марафон. Правда, цієї весни все ж варто додати таким образам якоїсь формальності: на піку популярності – поєднання в одному аутфіт спортивного і ділового стилю.

Речі з чоловічого плеча. Так дівчата, ви правильно прочитали. Перед стартом нового сезону в ревізії потребує не тільки ваша особиста гардеробна, але і шафа бойфренда. Адже там можна знайти чимало речей, які якщо не перекочують на ваші вішалки, то вже точно можуть стати джерелом натхнення.

Пастельні відтінки. Всі відтінки французьких десертів весни актуальні як ніколи. Рожеві пальто, костюми-двійки м'ятного кольору, лавандові спідниці міді максимально органічно вписуються в весняні пейзажі і відображають загальний настрій. До речі, особливо добре ця ніжна палітра поєднується з одягом та аксесуарами білого кольору.

Фото 4

Фільм'Кожна пора року диктує свої умови до підбору універсального і комфортного гардероба.' - фото 1
Фільм'Кожна пора року диктує свої умови до підбору універсального і комфортного гардероба.' - фото 2
Фільм'Кожна пора року диктує свої умови до підбору універсального і комфортного гардероба.' - фото 3
Фільм'Кожна пора року диктує свої умови до підбору універсального і комфортного гардероба.' - фото 4
Коментарі