Світ здоров'я - Масаж равликами ахатин

Масаж равликами ахатин


  • Дата: 5 травня 2017, 11:10

Масаж равликами ахатин – порівняно молода, але вже досить затребувана процедура. Чим же він так популярний?

Масаж равликами ахатин або уліткотерапію сьогодні можуть запропонувати своїм клієнтам вже безліч SPA-салонів, позиціонуючи її як екзотичний омолоджуючий засіб, благотворно впливає на клітини епідермісу і сприяє їх посиленій регенерації. У результаті проведення процедури, як обіцяють, не тільки розгладжуються зморшки, але і зменшуються старі шрами і розтяжки.

Масаж равликами ахатин : хто такі ахатини?

Африканський черевоногий молюск, який проживає переважно в країнах з тропічним кліматом, може важити до 500 г і досягати 30 см в довжину. На своїй батьківщині ахатин не дарують, а на території США в певних штатах за їх розведення може навіть загрожувати кримінальна відповідальність! Це пояснюється тим, що ці равлики можуть завдати істотної шкоди сільському господарству. У деяких же країнах злісні шкідники вважаються смачним делікатесом, а за сумісництвом – афродизіаком і ліками від туберкульозу. З недавніх пір були відзначені і регенеративні властивості ахатин на одній з ферм, де у співробітників, що мають з ними частий контакт, шкіра на руках після ушкоджень заживала швидко і без наслідків. Після ряду лабораторних випробувань було встановлено, що загоювальною дією володіє слиз, що виробляється равликами при пересуванні. При детальному вивченні складу в’язкої речовини в його складі виявили наявність природних антибіотиків, які й допомагали при загоєнні ран. Алантоїн в слизі равликів також володіє яскраво вираженими антибактеріальними, регенеруючими та пом’якшувальними властивостями. А колаген, еластин і гліколева кислота роблять ахатин найціннішим джерелом корисних речовин для нашої шкіри. Тим більше, що в’язкий слиз не викликає алергії і майже не має протипоказань до використання. Винятком може стати індивідуальна непереносимість, що зустрічається досить рідко.

Масаж равликами ахатин: використання в косметології

Звичайно, користь слизу равликів для омолодження обличчя і тіла не могли залишитися непоміченими, і знайшли своє застосування і в косметичній індустрії. Крім доглядаючих засобів з додаванням цього компонента, широко застосовується масаж равликами ахатин у вигляді салонних процедур, що дозволяють вирішити ряд шкірних проблем. За допомогою масажу равликами можна позбутися:

  • Підвищеної сухості, подразнень і лущення шкіри;
  • Мікротравм епідермісу;
  • Деяких різновидів вугрового висипу, а також бородавок;
  • Розтяжок після вагітності та пологів.

Також ахатинам приписують здатність усувати симптоми вегетосудинної дистонії, м’язові спазми, знімати запалення органів малого тазу, заспокоювати нервову систему, а також розщеплювати жирові відкладення і позбавляти від целюліту. На шкіру обличчя речовина, що виділяється равликами, надає омолоджуючу і підтягуючи дію, допомагає зменшити зморшки і пігментні плями.

Інформацію взято з сайту: https://bigmirledy.com/masazh-ravlykamy-ahatyn-koryst-i-metodyka-vykonannya/

Фото 9

Фільм'Масаж равликами ахатин' - фото 1
Фільм'Масаж равликами ахатин' - фото 2
Фільм'Масаж равликами ахатин' - фото 3
Фільм'Масаж равликами ахатин' - фото 4
Фільм'Масаж равликами ахатин' - фото 5
Фільм'Масаж равликами ахатин' - фото 6
Коментарі