Сварожичі - П'ять основних критеріїв, за якими потрібно вибирати вогняне шоу (фаєр шоу) на своє свято! Поради від професіоналів!

П'ять основних критеріїв, за якими потрібно вибирати вогняне шоу (фаєр шоу) на своє свято! Поради від професіоналів!


  • Дата: 3 січня 2017, 15:30

Вогняне шоу на святах та корпоративах давно вже не новинка, і з кожним роком такі шоу все більше затребувані. А там де є затребуваність, там звичайно з'являються і пропозиції!

Але пропозиції бувають різні... Всі вогненні колективи поділяються на два види: професійні й так сказати, – початківці артисти. Часто буває, що при виборі колективу молодята орієнтуються на ціну, і замовляють де дешевше! Але на жаль, дешева рибка – погана юшка. Хоча і різниця в ціні може бути 200-300 гривень, раджу ніколи за неї не чіплятися. Не шукайте занадто дешеве шоу, адже низька ціна в основному у новачків і любителів. Ціна залежить від багатьох критеріїв: кількості виступаючих артистів, їх професіоналізму, складності постановки і насиченості програми, якісних костюмів, різноманітності вогняного реквізиту, кількості піротехніки, салюту та інших бажаних ефектів.

Щоб Ви в свій довгоочікуваний день не були розчаровані фаєр шоу, радимо всім майбутнім нареченим робити усвідомлений вибір і керуватися п'ятьма критеріями.

Для того, щоб замовити фаєр шоу, обговоріть такі питання:

  • Перше. Скільки років колектив виступає на публіці? З досвіду, професійна діяльність повинна бути не менше 3-4 років. Процес формування колективу не так-то простий, потрібно напрацювати практику, відточити майстерність володіння вогненним інструментом, створити костюми, навчитися працювати на глядача і т. д.
  • Друге. Чи є у колективу професійне відео? Серйозний колектив завжди буде мати не менше 6-10 відео хорошої якості, де Ви завжди зможете розглянути рівень підготовки артистів, хореографію (чого, на жаль, не всім вистачає), постановку номера і взагалі загальну картину виступу.
  • Третє. Наявність гарних сценічних костюмів! Дуже часто "фаєрщики" (скорочено) виступають в чорному одязі, зливаючись, так сказати, у темряві. Костюми – це 50% хорошого шоу, вони відображають стиль номеру, його характер, додають яскравості і масштабності вогняного шоу. Тому якщо їх немає, не раджу псувати собі свято.Професійний театр завжди має більше 5-6 різноманітних постановок, і до кожної є свої спеціально створені костюми. І звичайно при такому широкому виборі ви зможете підібрати шоу-номер під будь-яке свято, будь це гангстерська вечірка, новий рік, романтичне освідчення в коханні, карнавал або дитяче свято.
  • Четверте. Наявність професійного звукового обладнання. Хороший і потужний звук – запорука успішного номеру. Старенький магнітофончик навряд чи заповнить майданчик якісним звуком, драйвом і заведе гостей! Потужність звуку повинна бути не менше 300 Вт. Наш театр ніколи не користується і не розраховує на чужу апаратуру, ми завжди привозимо і встановлюємо своє обладнання, потужністю 350-700 Вт.
  • П'яте. Останнє і напевно найважливіше! Це постановка номеру. Так само, як і танцювальний номер, вогненний номер теж повинен мати свою постановку. Звичайної техніки з інструментом мало. Уявіть, що б який-небудь шоу-балет показував під музику просто техніку рухів і набір елементів. Це просто смішно. Але деякі колективи вважають, що цього достатньо, і швиденько ставлять в інтернеті свою ціну на вогняне шоу. Ось і виходить, що замовник шукає дешевше, знаходить, погоджується, а там – простий "покрутон".

Фаєр-шоу Театру Вогню "Сварожичі" – це не просто вогняне шоу, а ТАНЦЮВАЛЬНЕ вогняне шоу. Ми легко поєднуємо танець і вогонь. Це вносить додатковий ефект професіоналізму, там більше, що в танці виражаються емоції. Танець, підтримки, хореографічні постановки – це прикраса вогняного шоу, адже дуже важлива подача номеру і емоції артистів!

Наш театр вогню має в арсеналі більше семи різних театралізованих постановок. Ми завжди виступаємо програмою з 3-4 номерів, в яку входять і динамічні і ліричні номери. Кожне шоу відображає свій певний стиль, характер, має логічний ланцюжок послідовності вогненної історії. Театр Вогню "Сварожичі" виступає в дуже яскравих, красивих і дорогих костюмах, на які ми не шкодуємо ні коштів, ні часу.

Ми вам можемо запропонувати такі номери: Східна Любов, Чикаго, Венеціанський Карнавал, Пірати, Український номер "Два Дубки", ліричний номер "Двоє". Також, використовуємо піротехніку у своїх виступах. Кількість піротехнічних ефектів може бути різною, ми підбираємо під бюджет замовника, це можуть бути: піротехнічні вихори, доріжка з фонтанів, колеса піротехнічні, залпи чи віялові постріли, і інші варіанти.

Театр Вогню "СВАРОЖИЧІ" подарує вам енергійне, запальне, незабутнє вогняне шоу на весілля, приємно здивує вас і ваших гостей, запалить ваші серця. Ми працюємо по всій Україні, багато разів виступали за кордоном (Туреччина, Румунія).

Вогняне шоу від театру вогню "Сварожичі" – це те, що потрібно для яскравих спогадів!

Дорогі молодята, звертайтеся тільки до професіоналів своєї справи!

Інформацію взято з сайту: http://svarogi.com.ua/

Коментарі