Сварожичі - Фаєр шоу (вогняне шоу) на міських святах в Черкасах!

Фаєр шоу (вогняне шоу) на міських святах в Черкасах!


  • Дата: 12 січня 2017, 17:00

Вогненно-піротехнічне шоу в останні 3-5 років прикрашають майже кожне міське свято в Черкасах! Якщо раніше міська влада організовувала просто салют, то зараз ця традиція йде в минуле!

Поєднання танцюючих з вогнем людей і піротехніки – це той новий ступінь в проведенні вогняних шоу-програм, коли задній фон піротехніки класно доповнює драйвовий виступ артистів, наповнює його феєрією і яскравими фарбами!

Цьогоріч році Ялинку 2017 в Черкасах відкривав Театр Вогню "Сварожичі"- досить відомий колектив, який існує більше 7 років і спеціалізується на проведенні вогненно-піротехнічних шоу програм!
– " Для нас це відкриття ялинки 2017 стало надзвичайно цікавим і пізнавальним. Ми вперше вирішили попрацювати в силі шоу, чого раніше не робили, так, як ми називаємося "театр вогню" і завжди орієнтувалися на театральні постановки з визначеною тематикою і драматургією.

Але цього разу наш колектив спільно з шоу-балетом "Ренесанс", керівником якого є Ігор Воробйов, вирішили створити щось не схоже на те що було раніше. Було вирішено виступати в стилі шоу з короткою програмою на 7 хвилин, але дуже насиченою і драйвовою, з максимальною кількістю піротехніки та з великою кількістю артистів! Спеціально для цього шоу були підібрані костюми і створені деякі аксесуари.
Ми дуже раді що всім так сподобався наш виступ, черкаський відділ культури був у захваті, і ми пишаємося що не підвели і зробили все на найвищому рівні!!!
Дякую керівникові Театру Вогню "Сварожичі" Олександру Воробйову та керівнику Шоу-балету "Ренесанс" Ігорю Воробйову за прекрасну роботу і таке чудове яскраве феєричне шоу!

Також, величезне спасибі меру міста Анатолію Бондаренку і всьому відділу культури за представлену можливість втілити наші ідеї в життя, за те що вони не пошкодували коштів і прислухалися до наших пропозицій!"

Кульгана Анна, арт-директор, керівник Театру Вогню "Сварожичі"

Інформацію взято з сайту: vk.com/id17783944

Відео, фото 1

Коментарі