Срібна краплина - Вода 'Срібна краплина'

Вода "Срібна краплина"


  • Дата: 25 жовтня 2016, 09:30

Продуктом, який компанія "Срібна Краплина" пропонує своїм клієнтам, є не тільки очищена, але і артезіанська бутильована питна вода найвищої якості.

Вже більше 12 років ми здійснюємо не тільки продаж, але і самостійнй видобуток, розлив і доставку бутильованої питної води. За цей час компанія не раз довела якість пропонованої продукції і високу надійність у ролі ділового партнера.

Вода "Срібна Краплина" зберігає всі свої природні показники, після вилучення її з джерела: адже для людського організму вкрай важливо отримувати екологічно чисту воду, оптимально збалансовану за змістом солей і мікроелементів.

Компанія "Срібна Краплина" – єдина компанія в м. Черкаси, яка постачає природну артезіанську воду, що має всю необхідну документацію, яка підтверджує її бездоганну якість. Вже протягом багатьох років ми щомісяця стежимо за якістю води, яку п'ють наші клієнти і ми самі. Протягом 12-ти років склад води залишається незмінним. "Срібна Краплина" – це жива вода, створена самою природою. Ми доставляємо воду "Срібна Краплина" прямо з джерела до вас, без процедури додаткового очищення, щоб зберегти природну структуру джерельної води.

Природна питна вода Срібна Краплина сформована з озерно-льодовикових відкладень на породах юрської системи. Очищення води відбувається в природних геологічних умовах протягом тисячоліть. Завдяки цьому підземна вода з джерела Срібна Краплина має різко відмінні гідрохімічні властивості порівняно з навколишніми підземними водами. Один з інгредієнтів, що входять до складу води – срібло – забезпечує тривале збереження її після вилучення з джерела, яке знаходиться в передмісті Черкас – на околиці с. Свидівок Черкаського району.

Срібна Краплина – це чиста питна вода, збережена для нас самою природою. Слабомінералізована кришталево чиста вода містить срібло, концентрація якого забезпечує збереження води в споживчій тарі протягом понад півроку.
За співвідношенням основних катіонів і аніонів природна столова вода Срібна Краплина відноситься до гідрокарбонатно-хлоридних, калієво-магнієвих з присутністю срібла. В бактеріологічному відношенні вода відноситься до категорії здорової. Вміст радіоактивних елементів урану і радію (сліди) знаходиться в межах норми.

Природна питна вода Срібна Краплина має наступний хімічний склад:

  • Загальна мінералізація – 0,065 г/л
  • Срібло – 0,0005 мг/л
  • HCO3 – 67 мг/л
  • Ca2+ – 20 мг/л
  • SO42- – 6,0 мг/л
  • Mg2+ – 5,0 мг/л
  • Cl- – 6,0 мг/л
  • Na+K+ – 20 мг/л
  • Fe < 0,1 мг/л

Хімічний склад води протягом 12 років експлуатації свердловини залишався незмінним.
За ступенем жорсткості природна питна вода Срібна Краплина відноситься до дуже м'яких. Загальна жорсткість води становить 1,02 мг-екв/л, pH – 7,1.

У Черкасах воду Срібна Краплина можна купити в пересувних точках продажу води за графіком продажу або замовити доставку води в офіс або додому.

Перед організацією продажу води та доставки в офіс та додому природна вода Срібна Краплина пройшла комплексну експертизу якості.
Є висновок державної санекспертизи № 05.03.02-06/5963 від 18.02.04, протокол дослідження питної води № 67 від 12.10.07, акт дегустації води обласної санепідемстанції м. Черкаси, акт дегустаційної комісії № 21 від 29.04.04 ДП "Черкасистандартметрологія".

Цілющі властивості срібла

Навіть явні недоброзичливці визнавали: перемогти Олександра Македонського, справа безперспективна. Та все ж, великий полководець був одного разу на межі серйозної поразки. В одному з далеких походів його військо охопило масштабне шлунково-кишкове захворювання. Не чужий медичним дослідженням молодий цар помітив: пронос, розлади травлення, підвищена температура – всі ознаки недуги торкнулися виключно рядових воїнів. Між тим, харчувалось військо з одного котла: "Чому ж загадкова хвороба пощадила командний склад?". Задавшись цим питанням, Олександр сам знайшов відповідь: всі начальники куштували їжу з срібного посуду, в той час як їхні підлеглі задовольнялися олов'яною. Значить, саме срібло володіло магічною властивістю відганяти "недуги живота". Перевівши військо на питний режим виключно з срібних судин і чаш, цар запобіг розростанню біди.

Втім, цілющі і профілактичні властивості срібла були відомі задовго до походів Олександра Македонського. Так само як і те, що в посудинах, виготовлених з нього, вода зберігається свіжою досить тривалий час. Не одне тисячоліття в різних куточках землі люди використовували здатність срібла очищати воду, роблячи її придатною для пиття. Срібні чаші і судини для зберігання і перевезення води були знайдені в царських похованнях, датованих 4 тисячоліттям до н.. е.

У Стародавній Індії для знезараження води в неї занурювали розпечене срібло. Індійці лікували захворювання шлунково-кишкового тракту, проковтуючи невеликі грудочки сусального срібла. Тамтешні лікарі відзначили одну особливість: цей досить "м'який" метал не ушкоджував слизову оболонку шлунку і кишечника, одночасно активно пригнічують патогенну флору і сприяючи лікуванню.

До речі, ряд дослідників вважають, що "священною" головна індійська річка Ганг стала називатися багато в чому завдяки значній кількості срібла в її водах. Не випадково з давніх-давен їх вважають цілющими, і багатотисячні ходи паломників прагнуть пройти омовіння на берегах Гангу. Причому така цілеспрямованість аж ніяк не безпідставна: чимало людей дійсно позбувалися від проблем зі шкірою, річкова вода допомагала заліковувати рани, позбавлятися від свищів. Про кожному такому випадку розносились чутки до найвіддаленіших куточків країни і за її межами, нерідко примножуючи цілющі властивості і привносячи щось своє. Насправді паломництво до Гангу ставало для багатьох стражденних вкрай корисним.

Таке явище не могло не зацікавити вчених. Провели не тільки ретельний аналіз води Гангу на всій протяжності, але і детальне обстеження русла і приток. Виявилося, що на низці дільниць, перед тим як потрапити в річку, грунтові води омивають досить значні родовищ срібла. Тобто відбувається природний процес реакції електролітичного розкладання природного срібла під впливом блукаючих природних струмів земної кори – вода збагачується іонами срібла. Дивно, але навіть незважаючи на багатоводність Гангу, концентрація срібла у традиційних місцях омивання паломників досить значна – близько 0,4 мг/л.

Правда, є особливість: така срібна вода після попадання з ґрунтових пластів на поверхневий шар річки зберігає свої цілющі властивості лише близько півгодини. Потім під впливом активних сонячних променів світлочутливі іони срібла переходять у металеву форму. (Тому значну частину русла священного Гангу можна без перебільшення назвати дорогоцінним.) Але вночі, коли зникає вплив Сонця, іони срібла безперешкодно переміщуються незасвіченими на десятки кілометрів вниз за течією. Іншими словами, найбільш цілющою водна процедура буває до настання світанку – в цей час концентрація срібла досягає максимуму.

Срібло – це не тільки досить ефективний, але і цілком доступний засіб для профілактики та лікування багатьох захворювань. За даними Американського інституту срібла, який відстежує технології використання срібла в 37 країнах світу, тільки за чотири роки описано 86 нових застосувань срібла в медицині. Вони переконливо свідчать: цей дорогоцінний метал ще не повністю розкрив свої властивості, він і надалі буде полегшувати людські страждання і навіть рятувати життя.

Срібло – це мікроелемент, необхідний для нормального функціонування всіх органів і систем, що володіє противірусними властивостями, а також підвищує імунітет. Він активізує процеси загоєння і обміну речовин в організмі людини. Тому в щоденному раціоні людини має містити в середньому 88 мкг срібла, тобто, воно постійно присутнє в організмі. Найбільша його кількість міститься в мозку, залозах внутрішньої секреції, печінці, нирках і кістках скелета. Дефіцит срібла в організмі призводить до різного роду функціональних збоїв.

Яку роль відіграє срібло в людському організмі, до чого призводить його недолік і надлишок?
Насправді наш організм містить дуже велику кількість срібла в собі. Деякі тканини містять до 20 мікрограм срібла. Найбільше його міститься в мозку і нервовій системі. Також багато срібла в райдужній оболонці і кістках. Для забезпечення безперебійної роботи організму срібло має виняткову важливість. Іони срібла володіють властивостями, що омолоджують, і в цілому позитивно впливають на організм людини.

Коли в організм потрапляє значна кількість срібла, то відбувається активізація кровотворної системи, збільшується кількість червоних кров'яних тілець, поліпшується гемоглобін. При хворобах або нездужання кількість срібла в нашому тілі значно зменшується. Нормальна добова доза споживання – близько ста мікрограмів срібла. Цей елемент надходить до нас в організм тільки з їжею, в основному з овочами, такими як кріп або огірки. Але, на жаль, у цих овочах кількість срібла невелика, тому необхідно забезпечувати собі додаткове джерело срібла – пити срібну воду.

Найефективнішими знезаражувальними ліками визнані ті, до складу яких входить срібло, так необхідне нашому організму для боротьби з бактеріями.

Срібло унікальне тим, що не пригнічує імунітет, але і не стимулює його надмірно. Це дозволяє знизити ризики, пов'язані із вживанням препаратів з високим вмістом срібла до мінімуму. Срібло дуже добре допомагає проти вірусних і грибкових інфекцій, тим більше є набагато дешевше, порівняно зі спеціалізованими противірусними засобами. Під впливом іонів срібла, наші клітини створюють і синтезують саме ту тканину, яка необхідна організму в даний конкретний момент часу, тобто під дією срібла організм починає займатися саморегенерацией. Це відкриття вселило надію в багатьох ракових хворих, які сподіваються на те, що імуномодулююча дія срібла буде здатна вилікувати їх від хвороби.

Погане самопочуття, слабкість, хворобливість – все це може бути наслідком нестачі срібла в організмі.

Найчастіше срібло в організмі представлено у вигляді колоїдного срібла. Саме це дозволяє іонам срібла потрапляти в шкірні тканини для регенерації. Плаваючи по крові, іони срібла знаходять і зв'язуються з токсичними речовинами, утворюючи нерозчинні сполуки, які вимиваються кров'ю і виводяться з сечею. Штучне срібло можна як пити, так і вводити безпосередньо у вени і м'язи. Але навіть при простому контакті срібла з шкірою (наприклад, під час носіння срібних прикрас) іони срібла потрапляють під шкіру, енергійно усмоктуючись. Саме тому під час найбільшої концентрації хвороботворних мікроорганізмів, наприклад при лікуванні у поліклініці, або якщо вдома хтось хворіє – рекомендується купувати і пити срібну воду, щоб підтримувати свій організм здоровим.

Інформацію взято з сайту: https://vk.com/sribna_voda

Коментарі