Софія - Літня школа

Літня школа


  • Дата: 9 серпня 2018, 11:50

Вітаємо всіх дорогоцінних друзів нашої школи :) Прийшов час розповісти про літню школу, яку ми з Юлією Миколаївною відвідали в липні місяці.

Всеукраїнська літня школа була проведена за сприянням МОНУ, благодійного фонду "Живи Буковино", "Східноєввропейської гуманітарної місії".

  • По-перше, школа проходила в мальовничому місці, ми жили в гарних умовах на базі відпочинку, біля Чернівців, і в нас була можливість купатися в Черемоші, відвідувати чудові гірські місця.
  • По-друге, була насичена лекційна програма і вечірній обмін думками... А те, що там були зібрані методисти, ентузіасти курсів духовно-морального спрямування в Новій українській школі, надавало глибину й змістовність кожному навчальному дню :). Ми мали змогу познайомитися з професіоналами й водимими Божим Духом ентузіастами своєї справи, обмінятися досвідом, думками... Приємно, що активну участь в перший і останній дні школи приймали представники Міністерства освіти і науки України. Була можливість поспілкуватися, задати "гарячі" запитання. Результатом роботи школи став "Відкритий лист" до представників МОНУ із конкретними пропозиціями щодо курсів духовно-морального спрямування та курсів підвищення кваліфікації вчителів.

Приємно також, особисто мені, було отримати Диплом магістра за спеціальністю "Науки про освіту" освітньої програми "Християнська педагогіка у вищій школі" "Університету менеджменту освіти" з рук чудової людини, яка і допомогла мені його здобути, – професора кафедри, доктора педагогічних наук, доцента Сіданіч Ірини Леонідівни. Між іншим, вступити на цю спеціальність без ЗНО можна буде тільки цей останній рік.

На завершення, хочеться нагадати всім нам молитовно підтримувати зусилля кожної людини (від Міністерства до школи), яка працює на надзвичайно важливому й важкому вчительському місіонерському полі, тому що це дає нашим дітям вільне й наповнене життя з майбутнім! Слава Богу за Його дари в людях...

Фото 2

Фільм'Літня школа' - фото 1
Фільм'Літня школа' - фото 2
Коментарі