Метод Слов'янська Клініка - Хочу схуднути. Що далі? Мотивація для схуднення

Хочу схуднути. Що далі? Мотивація для схуднення


  • Дата: 11 червня 2018, 15:00

Кожна людина ледача від природи, і зрушити її з місця може тільки наявність тієї чи іншої мети: просунутися по кар'єрних сходах, заробити мільйон, домогтися прихильності впливової людини, підкорити коханого чоловіка і т. д. Будь-яка мета повинна підкріплюватися серйозною мотивацією, тільки так її можна буде досягти. Якщо є мотивація, то людина готова перевернути гори.

Практично кожна жінка хоча б раз у житті ставила перед собою мету – схуднути. Але чи замислювалися ви коли-небудь, чому цього хочуть мільйони людей, але своєї мети досягає далеко не кожен? Перше, що спадає на думку – просто неправильно підібрана дієта. Але дієта – це далеко не головне в схудненні. На першому місці для схуднення стоїть мотивація. І від того, наскільки вона буде сильною і серйозною, залежить, досягнете ви бажаного результату чи ні.

Схуднення заради схуднення – це безглуздо і марно. Ви скинете кілька кілограмів, сидячи на жорсткій дієті, а що потім? Адже мета досягнута, а мотивація розчинилася в повітрі. А потім – знову збільшення ваги. Так і виходить кругообіг кілограмів в природі. Це повна нісенітниця!

Тому бажання: "Хочу схуднути" має підкріплюватися мотивацією, і чим вона сильніша, тим краще. І першим пунктом на шляху до стрункості є не дієта, а визначення того, заради чого ви затіяли схуднення - мотивації.

Починати худнути з понеділка просто смішно, потрібно почати тут і зараз, але тільки коли ви визначилися з мотивацією. У кожної людини вона буде своєю. Достатньо лише відповісти на питання: "Чому і заради чого я хочу схуднути?" Але не все так просто. Задумайтеся над тим, як можна глибше.

Ви хочете стати стрункіше і красивіше – звучить банально і нудно, а значить і ефекту від такої мотивації не буде. Схуднути до літа, щоб на пляжі привертати увагу протилежної статі – також даремна мотивація. Ну, ви приберете зайві сантиметри до літа, а потім – всі інші сезони знову ситна вечеря перед сном. Така мотивація теж нікуди не годиться.

Інформацію взято з сайту: http://slavclinic.com/