Неодимовий лазер: один апарат для вирішення різних проблем

Омолодити шкіру обличчя та рук, видалити тату і вилікувати нігті.

22 червня 201813681
'Неодимовий лазер: один апарат для вирішення різних проблем'

Неодимовий лазер фірми "Medicalaser" – відносно новий і цікавий косметологічний апарат. З його допомогою можна вирішити не одну проблему. В яких випадках застосовують диво-апарат, нам розповіла косметолог Тетяна Сергієнко.

Проблема №1: видалити тату, татуаж і пігментні плями

Неодимовий лазер впорається з цими проблемами без пошкодження шкіри, волосяного покриву і не залишить шрамів. Рубці можуть залишитися, якщо саме татуювання травмувало шкіру і поверхня була нерівною.

Кількість необхідних процедур залежить від глибини проникнення і якості фарби або від розміру пігментної плями. Як наносять татуювання не за одну процедуру, так і видалити його за один раз неможливо. Інтервал між процедурами повинен бути не менший ніж 1,5 місяці. Якщо тату різнобарвне, кожен колір видаляють по черзі.

Як відбувається видалення? Лазер бачить темну молекулу і розбиває її на мікроелементи. Потім кровотік виводить її. Реакція після першої процедури видалення – потемніння, але поступово шкіра світлішає. Лімфа виведе "розбиті" мікроелементи. Відчуття під час процедури не з найприємніших, тому за бажанням клієнта роблять місцеву анестезію.

Після першої процедури видалення татуажу з губ, колір стане чорним, тому що на слизовій оболонці червоний сильно темнішає.

Проблема №2: освіжити обличчя

  • Фото 1 - Так проходить процедура омолодження обличчя
  • Фото 2 - Перед процедурою на шкіру наносять гель з карбоном
  • Фото 3 - Завершення процедури

За допомогою неодимового лазера проводять процедуру омолодження обличчя – карбоновий пілінг, або "голлівудську чистку". Це нова наукова розробка, основа якої – принцип спільної дії лазерного променя і ефекту фотоомолодження. Найбільший плюс пілінгу – результат буде помітний одразу. Це своєрідна процедура "на вихід". Не всі косметологічні апарати можуть похвалитися таким швидким ефектом.

Карбоновий пілінг стимулює синтез колагену, який відповідає за еластичність шкіри, очищає обличчя, видаляє чорні цятки. Одразу після процедури обличчя посвіжішає. Курс процедур допоможе усунути зморшки та пігментні плями, а також стане хорошою профілактикою акне.

Як проходить пілінг? Це безконтактна процедура. Спочатку на шкіру наносять гель із карбоном (наногель темного кольору) і залишають на 20 хвилин. Карбон – дуже сильний сорбент, який "притягує" на себе бруд і шкірне сало. Потім протягом півгодини відбувається обробка обличчя лазером, який "вибиває" темний пігмент. Видалення відмерлих шарів шкіри, так званих "відпрацьованих клітин", запускає процес регенерації і омолодження, вирівнює рельєф шкіри і покращує її колір.

Проблема №3: омолодити руки

Руки – це перше, що видає вік жінки. Омолодження шкіри рук за допомогою лазера відбувається так само, як і під час карбонового пілінгу обличчя. На початку процедури на ваші руки нанесуть наногель, а потім розпочнеться вплив лазером.

Шкіра стане еластичною та світлішою, зникнуть зморшки. Кількість необхідних процедур безпосередньо залежить від віку. Чим молодша жінка, тим менше їх потрібно. До 35 років впоратися зі зморшками на руках можна за 4 рази.

Проблема №4: вилікувати грибок нігтів

Лікування оніхомікозу
Лікування оніхомікозу

Неодимовий лазер використовують не тільки в косметичних цілях, але і в медицині. Він дуже ефективний у боротьбі з оніхомікозом – грибковим ураженням нігтя. Тільки медикаментами цю проблему вилікувати складно, комплексне лікування дасть більш швидкий ефект.

Лазер повністю знищує грибок і стимулює регенерацію здорових тканин, не зачіпаючи шкіру. Під час лікування руйнується білкова структура грибка, саме це і гарантує одужання. Відчуття відносно комфортні. Плюс лікування – не потрібно приймати антибіотики. Для повного одужання процедуру потрібно проходити 1 раз на тиждень, їхня кількість залежить від ступеня ураження. Тривалість кожної процедури від 10 до 30 хвилин.

Кому протипоказаний неодимовий лазер і де можна пройти процедуру?

Процедури не можна проводити під час вагітності та лактації, при цукровому діабеті, ракових захворюваннях у місцях проведення процедури, запальних процесах і застудах. Після застосування лазера не рекомендують засмагати і довго перебувати на сонці.

Процедури на апараті "Medicalaser" проводить дипломований косметолог із медичною освітою Тетяна Сергієнко за адресою: вул. Героїв Дніпра, 21.

Маргарита Годуліна

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі