ОН Клінік - Як позбутися проблем з артеріальним тиском?

Як позбутися проблем з артеріальним тиском?


  • Дата: 14 листопада 2018, 11:30

Якщо ви часто почали втомлюватись, відчуваєте сонливість, запаморочення, часте серцебиття чи шум у вухах, можливо у вас проблеми з артеріальним тиском? З цим не варто зволікати, краще відразу звернутися до спеціаліста, який поставить діагноз та допоможе якнайшвидше позбавитися від хвороби.

В умовах сучасного життя багато людей страждають на гіпертонію та гіпотонію, підвищений та знижений артеріальний тиск відповідно. Найпоширенішими причинами виникнення підвищеного тиску є вік, проблеми із зайвою вагою, стреси, паління і вживання алкоголю, малорухливий спосіб життя й дефіцит вітамінів, а саме калію й магнію. Тому, якщо ви перебуваєте у групі ризику і водночас у вас часто болить голова, виникає непідтверджене відчуття тривоги, млявість, то час звернутися до лікаря.

Запишіться на прийом до кваліфікованого терапевта в медичний центр "ДокторПРО". Він вислухає ваші скарги, надасть консультацію, у разі необхідності призначить лікування або ж направить до необхідного вам спеціаліста. При важкій гіпертонії лікар призначає хворому ін’єкції для максимально швидкого ефекту лікування. Часом пацієнт потребує госпіталізації, щоби постійно бути під наглядом медиків.

Проте на ранніх стадіях захворювання гіпертонія лікується просто зміною звичного способу життя і, зазвичай харчування. Ви відразу відчуєте покращення, якщо відмовитеся від шкідливих звичок, почнете займатися спортом, станете менше вживати тваринних жирів і схуднете.

Варто зауважити, якщо людина нехтує високим артеріальним тиском та не лікує його вчасно, то це може призвести до захворювання багатьох внутрішніх органів. Найчастіше страждає серце, головний мозок, нирки, очі та кровоносна система людини.

Ще однією поширеною недугою є гіпотонія – знижений артеріальний тиск, який супроводжується сильними головними болями. Відомо, що найчастіше це захворювання трапляється в жінок 25-40 років. Причинами виникнення такої проблеми є різка зміна клімату, вагітність, стреси, дієти, остеохондроз і хвороби щитовидної залози. Часто гіпотонію намагаються вилікувати в домашніх умовах, експериментуючи з найрізноманітнішими засобами, які радять сусіди, батьки, родичі й так далі. Проте спеціалісти застерігають від самолікування, адже наслідки можуть бути непередбачуваними.

Краще зверніться до кваліфікованого терапевта мережі медичних центрів "ДокторПРО". Записатися на прийом до найближчого центру можна в будь-який час. Отримайте консультацію професіонала й будьте спокійними за своє здоров’я!

Коментарі