ОН Клінік - Тестування на COVID-19 в 'ОН Клінік' Черкаси

Тестування на COVID-19 в "ОН Клінік" Черкаси


  • Дата: 15 вересня 2021, 09:00

В медичному центрі "ОН Клінік" в Черкасах можна зробити тести на COVID-19 методом ПЛР, ІФА (виявлення антитіл) та пройти експрес-тест.

Також є послуга виклику медсестри додому для забору матеріалу для аналізу на коронавірус.

ПЛР-тест:

Можна здати з 7:30 до 10:00 за попереднім записом – з понеділка по суботу, а в неділю з 9 до 11.3 включно. Готовність – на наступний день (з 14 до 15 видача результатів). Результат видається українською, російською та англійською мовами з QR-кодом для виїзду за кордон та зняття з обсервації.

Метод забору – мазок з носа та горла. Для більшої точності аналізу за три-чотири години до здачі аналізу не можна чистити зуби, полоскати горло, їсти та пити, жувати гумку чи курити.

ІФА-тест:

Можна здати з 8:00 до 11:00 за попереднім записом з понеділка по суботу включно. Готовність – протягом трьох діб.

ІФА-тест виявляє імунну реакцію на вірус – рівень антитіл. Його здають перед госпіталізацією, для підтвердження перенесеної хвороби, для більш точної діагностики (разом з ПЛР), та для перевірки імунної реакції після одужання. Для аналізу здають кров з вени.

Експрес-тест:

Можна здати щодня з 8:00 до 20:00 (у вихідні згідно графіку роботи клініки). Готовність – 15-20 хвилин. Проводиться для виїзду за кордон (якщо це підходить державі, в яку планується в’їзд), дані передаються в "ДІЮ" для зняття з обсервації.

Це швидкий тест, який визначає специфічні антитіла до ковіду. Для його проведення забирають мазок з носоглотки.

Вартість тестування на ковід в медичному центрі "ОН Клінік" в Черкасах можна дізнатися на сайті медичного центру. Для запису на аналіз зателефонуйте за номером 0 800 300 700 або запишіться через форму онлайн.

Коментарі