ОН Клінік - Профілактика тромбоутворення за допомогою ВЛОК

Профілактика тромбоутворення за допомогою ВЛОК


  • Дата: 15 липня 2019, 12:30

Тромби – це кров'яні згустки, які з'являються як природна реакція організму, що захищає його від втрати крові при травмах. Проблеми починаються тоді, коли тромби, прикріплені до стінок судин, утворюють пробку, яка в будь-який момент може відірватися і відправитися в "плавання" по венах і артеріях і, потрапляючи в вузьке місце, може повністю перекрити кровотік.

Серед різних методик профілактики тромбоутворення є фізіотерапевтична процедура – внутрішньовенне лазерне опромінення крові (ВЛОК), яка проводиться в "ДокторПРО".

Під час процедури лазерне опромінення поглинається клітинами крові, в результаті – поліпшується кровотік, знімаються спазми кровоносних судин, зникають симптоми кисневого голодування в тканинах, зменшується в'язкість крові і поліпшуються її властивості. ВЛОК застосовується в таких областях медицини як неврологія, ендокринологія, урологія, гінекологія та ін.

Сьогодні цей вид лазерного лікування можна вважати також ефективним стимулятором імунітету людини, адже здорова кров є запорукою належного функціонування всього організму.

Призначити терапію може лікар безпосередньо на прийомі, за відсутності протипоказань. Записатися на прийом можна за номером (080)-030-11-77.

Коментарі