ОН Клінік - Онлайн-консультація в медичному центрі 'ДокторПРО'

Онлайн-консультація в медичному центрі "ДокторПРО"


  • Дата: 27 березня 2020

В умовах карантину та тимчасового транспортного обмеження, пацієнти намагаються знайти спосіб отримати консультацію лікаря. Для комфортного розв'язання таких проблем, медичний центр "ДокторПРО" пропонує скористуватися онлайн-консультацією спеціалістів клініки.
За допомогою Скайп чи Вайбер наші лікарі проведуть повноцінну консультацію, зберуть анамнез, розшифрують результати досліджень, якщо такі є у вас на руках, та за можливості призначать лікування.

В медичному центрі "ДокторПРО" в м. Черкаси проводяться онлайн-консультації для первинних пацієнтів у відділеннях Сімейної медицини, Гастроентерології, Дерматології, Трихології, Ендокринології, Неврології, Мамології. Для повторних пацієнтів, які знаходяться в ході лікування, та не мають змоги дістатися до медичного центру – у всіх відділеннях.

Якщо пацієнту буде терміново необхідна консультація вузького спеціаліста, в такому випадку сімейний лікар скоординує дії пацієнта, куди звернутися, де здати аналізи чи пройти діагностику, щоб зменшити ризик контактування з іншими людьми.

Записатися на онлайн-прийом можна за телефоном (0800) 30-30-17 або заповнивши форму на сайті doctorpro.ua/cherkassyi.

Зберігайте спокій, бережіть себе і своїх близьких.

Фото 1

Фільм'Онлайн-консультація в медичному центрі "ДокторПРО"' - фото 1
Коментарі