ОН Клінік - Лікування псоріазу без гормонів

Лікування псоріазу без гормонів


  • Дата: 21 січня 2022, 16:50

У всьому світі лікарі борються з непереможним псоріазом. Той, хто зіткнувся з цим недугом знає, що він завдає удару не тільки естетичному вигляду людини, але і його психоемоційному стану. Позбутися червоних сверблячих бляшок дуже не просто, народні рецепти неефективні, а аптечні мазі містять гормони, до яких організм з часом звикає.

Але не варто впадати у відчай, позбутися плям на довгий час, не вдаючись до гормонів і стероїдів можна. У медичному центрі "ОН Клінік" використовується безгормональне лікування псоріазу з використанням препаратів на основі водоростей і грязей Мертвого моря, антигрибкових і антибактеріальних рослинних добавок. Також в комплексі з цією методикою в клініці використовується фізіотерапія, яка підсилює вплив препаратів в рази. Дотримуючись всіх рекомендацій лікаря можна досягти тривалої ремісії і відчути себе впевнено.

Якщо ви втомилися жити з псоріазом, зверніться в клініку "ОН Клінік". Наші фахівці будуть раді вам допомогти. Записатися на прийом можна за телефоном 0800 300 700 або лишивши заявку на сайті.

*Спеціалісти "ОН Клінік" не приймають пацієнтів молодше 18-ти років.

Коментарі