ОН Клінік - Лікування простатиту за допомогою ударно-хвильової терапії (УХТ)

Лікування простатиту за допомогою ударно-хвильової терапії (УХТ)


  • Дата: 19 квітня 2019, 15:00

Більшість чоловіків знають, що потрібно ретельно стежити за роботою свого серця, турбуватися про здоров'я легенів. Але далеко не кожен пам'ятає про те, що особлива турбота потрібна їх "другому серцю" – передміхуровій залозі.

Передміхурова залоза, або простата – це м'язово-залозистий орган, який є складовою частиною статевої системи чоловіка. Не дивлячись на свої скромні розміри (завбільшки з невеликий каштан), цей маленький орган грає важливу роль в організмі чоловіка.

Як зазначає Всесвітня організація охорони здоров'я, кожен третій чоловік хоча б один раз помічав симптоми запалення передміхурової залози. Кожен п'ятий зрілий чоловік має хронічний простатит.

Як і будь-яку іншу хворобу, запалення простати – найбільш поширене захворювання передміхурової залози – легше попередити, ніж лікувати. Тож при появі перших неприємних симптомів урологи радять відразу ж звертатися за допомогою.

В медичному центрі "ДокторПРО" проводиться лікування неінфекційного простатиту (у тому числі хронічного і калькульозного) за допомогою ударно-хвильової терапії. Слід зазначити, спеціалісти медичного центру "ДокторПРО" також діагностують й інші захворювання в області урології, та проводять  лікування широкого спектру урологічних захворювань, в тому числі еректильної дисфункції.

Лікування простатиту за допомогою ударно-хвильової терапії є дуже результативним і в нашій практиці досягає майже 100% результату, тому цей метод може використовуватися у вигляді монотерапії (тобто лікування виключно методом УХТ) або в комплексі з іншими процедурами, які призначив лікар-уролог.

Кількість сеансів УХТ, необхідних  для лікування в середньому складає від 4 до 7 (залежно від віку пацієнта і стадії захворювання). Тривалість процедури складає 15 -20 хвилин. Між сеансами може бути інтервал в середньому 5-7 днів. Процедура проводиться без проникнення у внутрішні органи пацієнта і без пошкодження шкірного покрову.

При лікуванні простатиту, за допомогою ударно-хвильової терапії, біль і дискомфорт в більшості випадків проходить майже відразу. Кровообіг збільшується майже в 40 разів.

Після закінчення лікування пацієнт повністю позбавляється від симптомів простатиту і повертається до повноцінного життя.

Коментарі