ОН Клінік - Комплексне обстеження організму за 1 день

Комплексне обстеження організму за 1 день


  • Дата: 15 липня 2019, 12:50

Щоб швидко перемогти захворювання на початковій стадії важливо вчасно діагностувати патологію, що розвивається, і пройти курс результативної терапії. Для цього необхідно мінімум раз в рік проходити комплексне обстеження організму (Check-Up), особливо людям за сорок, тим, хто страждає від хронічних захворювань або мають тяжкі хвороби в сімейному анамнезі.

Що являє собою Check-Up?

Check-Up – це програма комплексної діагностики для виявлення захворювань на початковій стадії. У це обстеження включені всі необхідні аналізи, дослідження і консультації лікарів, які дозволяють отримати повне уявлення про процеси, що протікають в організмі пацієнта. Будь-яке виявлене відхилення дозволяє провести уточнюючі обстеження для постановки вірного діагнозу та розробки ефективної схеми лікування.

Check-Up проводиться лише за 1 день за різними програмами, відрізняється залежно від віку і статі пацієнта. Така послуга підходить людям, що прагнуть підтримувати своє здоров'я.

Лікарі рекомендують проходити Check-Up мінімум раз на рік. Таке обстеження відмінно підійде для людей, котрі:

  • зазнають невизначені симптоми: підвищену стомлюваність і сонливість, апатію, зниження працездатності;
  • планують подорож або тривале відрядження: щоб переконатися, що поїздка пройде без серйозних проблем зі здоров'ям;
  • раніше не проходили комплексне обстеження, і охочих отримати вичерпне уявлення про стан здоров'я.

 

Що входить в Check-Up?

Check-Up входить: УЗД внутрішніх органів, ЕКГ з розшифровкою, аналізи (клінічний аналіз крові та сечі, біохімія, Гепатит, сифіліс, аналіз на цукор і ін). Після діагностики і здачі аналізів пацієнта обстежують вузькі фахівці: уролог, гінеколог, невролог, гастроентеролог. Через тиждень після обстеження з пацієнтом зв'язуються, і він отримує на пошту результати. Далі пацієнт приходить до терапевта, отримує висновок Check-Up та вичерпні коментарі за результатами.

Пройти обстеження Check-Up в Черкасах можна в медичному центрі "ДокторПРО". Ми використовуємо сучасні УЗД-апарати, що дозволяють отримати точні дані про стан здоров'я. Лабораторні дослідження виконуються на сучасному обладнанні за сучасними технологіями. Протягом тижня ви отримаєте повну інформацію про ваше здоров'я! Записатися на обстеження можна за контактним номером телефону клініки "ДокторПРО" в Черкасах.

Коментарі