ОН Клінік - Колоноскопія в 'ДокторПРО'

Колоноскопія в "ДокторПРО"


  • Дата: 15 березня 2018, 12:50

В Черкасах та області мало медичних закладів, де можна пройти колоноскопію, та ще й на сучасному відео-обладнанні. Попит на цей вид обстеження дійсно великий, адже захворювання шлунково-кишкового тракту дуже поширені.

Ми отримували багато дзвінків від людей, що шукали де ж можна пройти таку діагностику. Саме тому ми забезпечили медичний центр ендоскопічною стійкою, та надаємо населенню послуги з обстеження товстого кишечника.

Колоноскопія в "ДокторПРО" проводиться – без болю! Обстеження проводить кваліфікований лікар-ендоскопіст.

Тому, якщо лікар Вам призначив колоноскопію, Ви можете пройти обстеження зручно та без фізичних страждань. Сучасний колоноскоп дозволяє виявити будь-які нехарактерні зміни слизової.

Звичайно, така процедура потребує підготовки. Тому під час запису на діагностику, оператор/адміністратор проінформує Вас про особливості прийому їжі та препаратів очищення кишечника.

Якщо ж Ви вирішили пройти обстеження самостійно, без направлення лікаря, то з готовим результатом можливо відразу звернутися до гастроентеролога чи проктолога "ДокторПРО".

Важливо: існують протипоказання. Якщо Ви маєте сердечні захворювання, онкологічні захворювання, бронхіальну астму, алергію на лідокаїн, та інші хронічні хвороби – обов’язково попередьте про це лікаря!

Бережіть себе!

Коментарі