ОН Клінік - Імпотенція лікується!

Імпотенція лікується!


  • Дата: 26 липня 2017, 09:50

Потенція – невід'ємна частина чоловічого здоров'я. Її відсутність веде не тільки до різних захворювань, але і до психологічних розладів і невпевненості в собі. Ця проблема вважається занадто інтимною, тому більшість чоловіків самостійно приймають розрекламовані препарати, не замислюючись про можливі наслідки.

Потенція – фізіологічна здатність чоловіка досягати ерекції. Ослаблення ерекції не є незалежним захворюванням, це скоріше попередження про наявність більш серйозних проблем в організмі. На погану ерекцію можуть впливати такі фактори, як: неправильний спосіб життя, запалення органів сечостатевої системи, великі фізичні навантаження, стреси і психологічний розлад.

Визначити причину еректильної дисфункції можна в медичному центрі "ДокторПРО". Досвідчений уролог проведе огляд, призначить лабораторні аналізи, ультразвукове обстеження передміхурової залози, а також біотезіометрію і доплерографію судин статевого члена. Дані діагностики допоможуть встановити точний діагноз і підібрати індивідуальне лікування. При виконанні всіх вказівок лікаря можна повністю відновити еректильну функцію.

Коментарі