ОН Клінік - Фізіотерапія у відділенні дерматології

Фізіотерапія у відділенні дерматології


  • Дата: 13 червня 2018, 14:00

В рамках комплексного лікування дерматологічних захворювань в мережі медичних центрів "ДокторПРО" використовуються не лише медикаментозні препарати, а й фізіопроцедури. Вони направлені на стимуляцію внутрішніх процесів організму, покращують кровообіг, позбавляють зовнішніх проявів на шкірному покриві, дозволяють досягти довготривалої ремісії або повністю позбутися захворювання.

В медичному центрі "ДокторПРО" фізіопроцедури призначає дерматовенеролог після детального обстеження та визначення діагнозу. Так, ультразвукова, лазерна та магнітотерапія проводяться при лікуванні дерматитів, акне, екземи, розацеа, лишаю, псоріазу.

Всі види фізіопроцедур проводяться на сучасному обладнанні, під пильним наглядом  досвідченого фізіотерапевта. За прогресом лікування спостерігає сам лікар, та за необхідності коригує його. Такий формат терапії вважається найефективнішим, та допомагає швидко досягти бажаних результатів.

Щоб позбутися неприємних захворювань шкіри достатньо лише звернутися за допомогою в "ДокторПРО". Кваліфіковані лікарі виявлять причини занедужання, та підберуть індивідуальну програму лікування на основі клінічної картини пацієнта.

Звертайтесь! Будемо раді допомогти!

Коментарі