Майстер-клас для дітей "Тонкощі столового етикету"
- Дата: Архів15 лютого 2020, 13:00 - 14:30
- Тип події: майстер-класи
- Де: вул. Козацька, 2, траторія "Faro del porto"
- Деталі: за посиланням
- Сфера діяльності: особистісний розвиток
Перший з трьох практичних мастер-класів курсу для дітей "Тонкощі столового етикету та вишуканих манер!".
Вік: від 7 до 13 років.
На І майстер-класі ми:
- з’ясуємо правила сервіровки столу та дізнаємось, що таке куверт;
- визначимо різницю англійського та француського стилю в сервіровці столу та значенні приборів;
- навчимося красиво сідати, сидіти та виходи із-за столу;
- дізнаємося про умовні знаки для офіціантів та як подати сигнали офіціантам, не кажучи ні слова;
- дізнаємося про правила користування полотняною та паперовою серветкою та значення знаків серветки;
- дізнаємося про місце сумки та інших аксесуарів за столом, та куди їх покласти;
- дізнаємося різницю між ложками, якими їдять "перші страви".
Будемо вчитися їсти відповідно до правил етикету:
- Бульйон з курячою гомілкою та домашньою лапшою,
- салат Цезарь.
Dress code: Cocktail.
Курс складатиметься з 3 практичних майстер-класів.
ВЕДУЧА: Альона Калініченко – експерт з питань етикету та вишуканих манер. Автор і ведуча програм: "Основи етикету для дітей", "Тонкощі столового етикету", "Тонкощі чайного етикету та складних десертів", "Діловий етикет", "Світська бесіда: тонкощі, які мають значення", "Особливості знайомства в діловій сфері та світському житті".
Попередній запис – обов'язковий!
Кількість місць обмежена.
Контактний тел: (097)935-27-38.
Коментарі