Сиро-Винний тур Закарпаттям

Мандрівник, туристична компанія - Сиро-Винний тур Закарпаттям

Вартість:595 грн.

Щосереди та щосуботи: Карпати, замки, вина, сири, все найкраще, що може запропонувати Закарпаття!




  • 1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:30, вечеря).

  • 2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).



Вартість: 595 грн



У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.



У вартість не входять і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти та дегустації.



Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти, дегустацій сиру та вина:




  • палац Шенборна: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;

  • Мукачівський замок: дорослі – 20 грн., студенти, пенсіонери – 15 грн., діти до 14 років – 10 грн.;

  • новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 140 грн., пенсіонери – 120 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 10 грн;

  • дегустація вин: 50 грн., екскурсія без споживання вина – 25 грн.;

  • дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 50 грн., школярі – 30 грн.;

  • озеро “Синевир”: загальний – 15 грн., студенти і школярі – 3 грн.;

  • водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти до 10р. – безкоштовно.



Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні.



Харчування:



Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.



Обід у 1-й день – у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 65 грн./особа.



Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 55 грн./особа.



Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн./особа.



Обід в 2-й день – в ресторані “Колиба” біля озера Синевир і складається з найкращих страв бойківської кухні: салат овочевий, юшка з білими грибами, картопляне пюре з м'ясом по-верховинськи, хліб, чай з трав. Вартість 70 грн./особа.



На Вас чекають: 




  • знайомства із історією, звичаями, культурою та релігією мешканців Закарпаття: українцями-русинами (бойками, лемками, долинянами), угорцями та ромами;

  • найкращі страви бойківської, угорської, лемківської кухонь;

  • найвидатніші історичні пам’ятки краю: палац Шенборна, Мукачівський замок, історичний центр Берегово, панорамний огляд Виноградівського, Королевського і Хустського замків;

  • мальовничі гірські пейзажі, найбільше озеро Карпат – Синевир, водоспад Шипіт, купання в термальному басейні міста Берегово;

  • дегустація екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією;

  • дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарів Берегівського району.

Адреса

м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, оф. 205, будинок побуту "Славутич"

Час роботи

  • Пн. - Пт.: 10:00 - 19:00
  • Сб.: 10:00 - 15:00
  • Нд.: вихідний
Коментарі