10 родзинок Закарпаття

Мандрівник, туристична компанія - 10 родзинок Закарпаття

Вартість:845 грн.

Щоп’ятниці. Тривалість: 3 дні / 2 ночі.



Карпати, замки, палаци, вина, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас!



1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму, поселення о 21:30).



2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – повернення в садиби о 20:30.



3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).



На Вас чекають:




  • знайомства із історією, звичаями, культурою та релігією мешканців Закарпаття: українцями-русинами (бойками, лемками, долинянами), угорцями та ромами;

  • найкращі страви бойківської, угорської, лемківської кухонь;

  • найвидатніші історичні пам’ятки краю: палац Шенборна, Мукачівський замок, Ужгородський замок, історичний центр Ужгорода та Берегово, панорамний огляд Невицького, Виноградівського, Королевського і Хустського замків;

  • краса карпатських гір, озера Синевир, водоспад Шипіт, можливість зробити фото на згадку в наймальовничішому місці Карпат, купання в термальному басейні міста Берегово;

  • варіння на повільному вогні у великому чані в лікувальній мінеральній воді;

  • дегустація екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією;

  • дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарів Берегівського району.



У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання 2 ночі, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.



У вартість не входять і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, дегустації вина.



Вартість вхідних квитків:




  • палац Шенборнів: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;

  • Мукачівський замок: загальний і студентський – 20 грн., школярі – 10 грн.;

  • новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 140 грн., пенсіонери – 120 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 10 грн;

  • дегустація вин: 50 грн., екскурсія без споживання вина – 25 грн.;

  • відвідання веселого ресторану “Деца у нотаря”: загальний – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;

  • Ужгородський замок: загальний – 25 грн., студентський – 15 грн., дитячий – 10 грн.;

  • купання в чанах з водою с. Лумшори: 100 грн./особа, діти до 12 років – 75 грн./особа;

  • дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 50 грн., школярі – 30 грн.;

  • озеро “Синевир”: загальний – 15 грн., студенти і школярі – 3 грн.;

  • водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти до 10р. – безкоштовно.





Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення згідно Ваших побажань.



Харчування:




  • Обід у 1-й день – у ресторані міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат з капусти, суп-левеш, на друге картопляне п’юре з лоці печеним, хліб, компот. Вартість 65 грн./особа.

  • Вечеря у 1-й день – у садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з мясною поливкою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 55 грн./особа.

  • Сніданок у 2-й день – у садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн./особа.

  • Обід в 2-й день – у ресторані міста Перечин. Пропоноване меню: салат асорті (огірок, помідор, олія), будайська юшка, рис з курячим гуляшем, хліб, чай. Вартість 65 грн.

  • Вечеря у 2-й день – у садибах після повернення і складається з страв угорської національної кухні: бульйон курячий з чігою, мадярські голубці, угорські солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 55 грн./особа.

  • Сніданок у 3-й день – в садибах, звичайний європейський. Вартість 35 грн./особа.

  • Обід в 3-й день – в ресторані “Колиба” біля озера Синевир і складається з найкращих страв бойківської кухні: салат овочевий, юшка з білими грибами, печена картопля з бринзою, шкварками та домашньою ковбасою, хліб, чай з трав. Вартість 70 грн./особа.

Адреса

м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, оф. 205, будинок побуту "Славутич"

Час роботи

  • Пн. - Пт.: 10:00 - 19:00
  • Сб.: 10:00 - 15:00
  • Нд.: вихідний
Коментарі