У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей

Прикладні знання за авторськими методиками.

25 вересня 201810390
'У  “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей'

Філіали “Комп’ютерної Академії ШАГ” представлені у 18 країнах світу, усіх областях України, а відтепер – і в Черкасах. Партнерами Академії є міжнародні компанії “Microsoft”, “Cisco”, “Autodesk”. На День відкритих дверей прийшли дорослі та діти, які цікавляться навчанням і кар’єрою в ІТ-сфері.

Гостям розповідали про найбільш популярні професії майбутнього, технології, які завжди забезпечать роботою, та перспективи роботи в ІТ. Ми теж побували на заході та поцікавилися діяльністю Академії, а тепер готові поділитися інформацією з вами.

  • Фото 1 - У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей
  • Фото 2 - У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей
  • Фото 3 - У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей

Навчання в академії “ШАГ” відбувається за двома напрямками: Мала Комп’ютерна Академія для дітей з 7 до 14 років та професійна ІТ-освіта для студентів від 15 до 55 років.

На Дні відкритих дверей розповіли, що навчання проходить за авторськими методиками. У такий спосіб студенти отримують повністю прикладні знання. Викладачами Академії є виключно айтішники-практики.

Задача курсів – це короткострокова співпраця, а задача академії – випуск компетентних спеціалістів. Сфера ІТ – надзвичайно динамічна, спрогнозувати її тяжко, можна хіба що на півроку максимум. В Академії ШАГ працюють вихідці зі світових компаній – “Microsoft”, “Cisco”, “Autodesk”. Вони допомагають відстежувати найактуальніші тенденції. Ми не прив’язані до Міністерства освіти і науки, тому можемо варіювати навчальну програму відповідно до потреб ринку та оновлювати її кожні півроку. За кордоном українські дипломи не мають сили, проте там цінують якісні знання і міжнародні сертифікати. Випускники “ШАГ” їх отримують і можуть працювати в Європі й Америці.

Діти в “Комп’ютерній Академії ШАГ” отримують більше ніж ІТ-знання. Вони комунікують, соціально адаптовуються, вчаться працювати в колективі. Викладачі приходять на заняття з матеріалами різного рівня складності. Зазвичай у групі є “зірки”, яким замало бази. Викладач дає їм складніші завдання, а це позитивно впливає на всю групу, всім цікаво тягнутися до вищого рівня. Спрацьовує принцип командної роботи.

Навчання поєднується з фізичними вправами. Наше завдання – максимально розкрити потенціал дитини, допомогти їй визначитися з напрямом розвитку: програмування, кібербезпека чи веб-дизайн.

Андрій Гордієнко
Андрій Гордієнко
виконавчий директор черкаського філіалу “Комп’ютерної Академії ШАГ”
 

  • Фото 1 - У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей
  • Фото 2 - У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей
  • Фото 3 - У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей
  • Фото 4 - У “Міжнародній Комп’ютерній Академії ШАГ” пройшов День відкритих дверей

Діти навчаються за  сучасною технікою

Дітям, які багато часу проводять за комп’ютерами та ґаджетами, допомагають перетворити це захоплення на професійні навички. Тут навчають, що комп’ютер це інструмент для втілення власних ідей. На заняттях враховують вікові особливості кожної групи, наприклад, у 7-8 років діти не засвоюють абстрактні поняття, їм потрібно показувати все на практиці. Викладачі шукають способи пояснити матеріал доступно для дитини. Навчальні групи невеликі – до 14 осіб, тому викладач може приділити увагу кожному. 

Кожен студент для навчання отримує робоче місце з комп’ютером, який відповідає вимогам сучасного програмного забезпечення. Усі програми – ліцензовані. А щоб навчання було ще більш захопливим, в Академії підготували 3D-принтер, окуляри віртуальної реальності, квадрокоптери, роботів. Навчання відбувається не тільки за комп’ютерами, є можливість проводити вечори-кіностудії, працювати з робототехнікою, такі заняття захоплюють і спонукають до розвитку.

Ідею класичного екзамену в “Комп’ютерній Академії ШАГ” відкидають. Набагато ефективнішим вважають захист власного проекту. Так випускники повністю застосовують набуті знання та використовують їх на практиці, мають простір для реалізації власних ідей.

Можливо, ця осінь – час для нового старту? Якщо ви пропустили День відкритих дверей, але цікавитеся варіантами для навчання, завітайте в “Комп’ютерну Академію ШАГ” за адресою: вулиця Святотроїцька, 55.

Таїсія Поєдинок

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі