Інкубаційна станція Птахи України - Компанія Року 2019

Компанія Року 2019


  • Дата: 18 листопада 2019, 12:50

Цього року ПП "Інкубаційна Станція "Птахи України" отримала нагороду від "Всеукраїнського Галузево-Аналітичного Центру", за вагомий внесок у розвиток регіону, здобуття права першості в галузі та відмінну динаміку розвитку підприємництва, згідно з КВЕД 01.47 "Розведення свійської птиці".

"Компанія Року 2019" – це підтвердження досягнень компанії при веденні бізнесу, її першості та лідерства у галузі. Вказанні номінації є підставою для вибору компанії при співробітництві, залученні інвестицій, а також служать додатковими перевагами при участі на виставках та тендерах, маркетинговим інструментом як знак якості та надійності.

Нагорода підтверджує, що підприємство є престижним роботодавцем та надійним партнером і надає якісні послуги. Відзнака присвоюється на основі реєстру надійності та інвестиційної привабливості. Спираючись на законопроект №6141 від 15.05.2018р. "Про сприяння залученню іноземних інвестицій" та в підтримку ЗУ "Про стимулювання розвитку регіонів", а також ЗУ "Про стимулювання інвестиційної діяльності у пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць", "Всеукраїнський Галузево-Аналітичний Центр" проводить номінації та відзначення кращих компаній і установ України.

Коментарі