Художній музей - Закриття виставки 'Передчуття майбутнього'

Закриття виставки "Передчуття майбутнього"


  • Дата: 21 січня 2019

17 січня 2019 року у Черкаському обласному художньому музеї відбулося офіційне закриття виставки "Передчуття майбутнього".

Проект, що презентував черкасцям та гостям міста і області скульптури Родена та роботи сучасних українських художників, відкрився у музеї у листопаді минулого року та був названий однією з головних культурних подій 2018 року в житті міста.

Виставка мала гуманітарну мету: підтримати Черкаську дитячу художню школу імені Данила Нарбута. Завдяки зібраним благодійним внескам відвідувачів виставки було закуплено учбовий інвентар для школи. Ініціатор проекту, президент Фонду гуманітарного розвитку України Наталія Заболотна урочисто передала подарунки Черкаській дитячій художній школі в особі директора Людмили Веселової.

Директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов висловив подяку за організацію мистецької події та збору благодійної допомоги.

Гості урочистого закриття мали можливість зустрітися та поспілкуватися з відомими українськими художниками з Києва та Черкас: Юлією Беляєвою, Миколою Маценком та Володимиром Яковцем, київським екскурсоводом Ольгою Шамрай.

На відкритті були присутні викладачі та учні Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута, вихованці художньої студії "Сузір’я" позашкільного навчального закладу "Багатопрофільний молодіжній центр" Черкаської міської ради, учні Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату, представники ЗМІ, громадськість Черкас і області.

Офіційне закриття виставки співпало з Міжнародним днем селфі у музеї, тож усі бажаючі змогли зробити знімок на згадку.

Фото 17

Фільм'Закриття виставки "Передчуття майбутнього"' - фото 1
Фільм'Закриття виставки "Передчуття майбутнього"' - фото 2
Фільм'Закриття виставки "Передчуття майбутнього"' - фото 3
Фільм'Закриття виставки "Передчуття майбутнього"' - фото 4
Фільм'Закриття виставки "Передчуття майбутнього"' - фото 5
Фільм'Закриття виставки "Передчуття майбутнього"' - фото 6
Коментарі