Для всієї родини: у Черкасах відкрився новий центр розвитку особистості

Центр “Еволюція” пропонує позайматися йогою в гамаку, спробувати плейбек-театр і знайти психологічну підтримку.
7 лютого 201931020
'Для всієї родини: у Черкасах відкрився новий центр розвитку особистості '

Нещодавно у Черкасах відкрився центр розвитку особистості “Еволюція” для містян будь-якого віку, статі та інтересів. Чого тільки не пропонують у центрі – від танців до трансформаційних ігор. Ми вже побували там і дізналися, що цікавого є в новому центрі розвитку. 

Трансформаційні ігри та заняття за авторськими методиками

Фішка центру розвитку “Еволюція” – різноманітність занять для дітей, дорослих і варіанти сімейного дозвілля. Для охочих проводити час разом усією сім’єю є незвичайна пропозиція – плейбек-театр. Це спонтанна гра без попереднього сценарію, в якій учасники мають обіграти задану історію. У такий спосіб “актори” вчаться краще розуміти інших, не соромитися будь-яких почуттів. Також уся родина може разом спробувати майстер-класи з хендмейду, арт- і кінотерапію.

Окрім цього, тут організовують різні семінари і практикуми, тренінги та курси за авторськими методиками, проводять ігри психологічного, езотеричного, розважального й фінансового напрямів. З-поміж них є оригінал популярної гри кеш-флоу, яку створив Роберт Кійосакі – всесвітньо відомий підприємець і бізнес-коуч. Під час гри ви отримаєте цікавий досвід і нові ідеї про те, як можна змінити своє життя. Також тут проводять корпоративний фінансовий тренінг чи трансформаційну гру. 

Тут пропонують відвідати заняття альфа-гравіті та флай йоги. Суть цих занять у тому, що майже всі вправи виконують у повітрі за допомогою гамаків, підвісних тросів і спеціальних кріплень. У такий спосіб ефективно тренуються м'язи, вестибулярний апарат і нервова система.

Створення центру стало відповіддю на запит черкасців. Я побачила, що багато людей у нашому місті люблять навчатися та відвідувати різноманітні тренінги, майстер-класи. Але приміщення, в яких вони проводяться, не завжди комфортні. Виникло бажання створити місце з приємною атмосферою, де можна спілкуватися на різні теми і розвиватися із задоволенням. Також хотілося створити більше можливостей для талановитих спеціалістів, яких дуже багато у нашому місті.

У нас можна навчатися, розвиватися та вдосконалювати свою особистість, змінити свою професію і навіть життя. Ми пропонуємо різноманітні варіанти розв’язання проблем та способи задовольнити свої потреби, серед них є індивідуальна консультація психолога, ігрова та тілесно-орієнтована терапія, арт-терапія, йога тощо. Якщо ви цікавитесь езотерикою, відвідайте семінари та майстер-класи на тему нумерології чи тарології.

Вікторія Павліченко
Вікторія Павліченко
засновниця центру
Центр розвитку “Еволюція” співпрацює з громадськими організаціями, тут планують проводити безкоштовні заняття для людей з вадами здоров’я. Для зручності у приміщенні є ліфт і відсутні пороги.

  • Фото 1 - Для всієї родини: у Черкасах відкрився новий центр розвитку особистості
  • Фото 2 - Для всієї родини: у Черкасах відкрився новий центр розвитку особистості
  • Фото 3 - Для всієї родини: у Черкасах відкрився новий центр розвитку особистості
  • Фото 4 - Для всієї родини: у Черкасах відкрився новий центр розвитку особистості
 

Запропонують цікаве для дітей і підлітків

Значну увагу в центрі розвитку приділяють підліткам, тому що батькам не завжди легко знайти спільну мову з ними. Тож команда “Еволюції” підготувала актуальні тренінги на теми сексуальної грамотності, соціальних комунікацій та публічних виступів, адже багатьом навіть до дошки виходити боязно. Іншим напрямом є цікаві психологічні заняття. Вони відбуваються в ігровій формі, де в учасників не буде відчуття, що їх навчають правилам життя. Корисні знання пропонують отримати на фінансових курсах, їх можуть відвідувати діти та підлітки.

Скоро у центрі планують відкрити напрям, пов’язаний з історією та традиціями минулого. Діти  вчитимуться, наприклад, ліпити з глини чи вишивати, й водночас слухатимуть цікаву інформацію про символи та значення орнаментів. Подібні майстер-класи проводитимуть і для дорослих. 

У центрі розвитку готові приймати цілі групи, наприклад, допоможуть у вирішенні конфліктів у шкільному класі. Запрошують дітей, батьків та педагогів, щоб разом зі спеціалістом розв’язати проблеми в колективі. У “Еволюції” поширюють ідею, що психологія – це не нудно, а цікаво й весело.

Конференція, кава-брейк або усамітнення з книгою

Якщо ви не знаєте, яке цікаве заняття знайти для душі або в якому векторі розвиватися, вас проконсультують і допоможуть обрати найкращий варіант. Буває й таке, що вам лише потрібне місце, де можна усамітнено відпочити з книгою, попрацювати з ноутбуком або провести конференцію з відеотрансляцією. В “Еволюції” є спеціально облаштовані 3 кімнати, одна з яких розрахована на 40 осіб. У них є інтерактивні проектори, відеокамери та великий стіл. З організацією зустрічі, кава-брейку, Дня народження чи навіть дівич-вечора вам допоможуть. 

Особливістю центру розвитку “Еволюція” є орієнтованість на запити – якщо вони з’являються, одразу шукають спеціаліста. До того ж, тут відкриті до пропозицій і від самих спеціалістів.  

Варіантів, щоб цікаво провести час так багато, що можна розгубитися. Є багато безкоштовних пробних занять і майстер-класів, тематичні дні – приходьте та спробуйте щось цікавеньке. Центр розвитку “Еволюція” розташований в центрі міста за адресою: вул. Небесної Сотні, 105, оф. 419, (будинок побуту "Славутич").

Таїсія Поєдинок

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі