Celebriti - ЧОМУ ПОТРІБНО ВИБИРАТИ ТІЛЬКИ ЯКІСНЕ УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ?

ЧОМУ ПОТРІБНО ВИБИРАТИ ТІЛЬКИ ЯКІСНЕ УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ?


  • Дата: 26 жовтня 2021, 18:30

Сьогодні сотні мільйонів людей у ​​всьому світі активно борються з небажаною рослинністю на тілі за допомогою лазерної епіляції.

Волосся на тілі людини росте з волосяних фолікулів, які присутні майже на всій поверхні шкіри. Ідея лазерної епіляції, на відміну від класичних методик, полягає не в видаленні волосся, а в руйнуванні самого волосяного фолікула. Своїм спалахом лазер нагріває меланін – пігмент, що міститься в стрижні волосся. Той, нагрівшись, проходить по всій довжині волосся і доходить до його кореня. Під таким нагріванням запаюється посудина, що живить фолікул, і протягом двох тижнів волосся, що росте в ньому, випадає. Глибина проникнення під шкіру лазера при цьому не перевищує 3 мм, що гарантує безпеку проведення процедури для організму.

На сьогоднішній день для видалення волосся активно застосовуються тільки два види лазерів: олександритовий і діодний. Перший обпалює волосся так, що воно практично повністю вигоряє, від чого процедура відчувається досить болісно, ​​при цьому виникає ефект гладкої шкіри відразу після її проведення, але це тимчасово. Другий вид найбезпечніший і ефективніший (якщо він професійний і сертифікований) тільки руйнує сам фолікул, а видиме волосся при цьому залишається і випадає протягом 10-14 днів після процедури.

Якість процедури залежить від моделі та виробника лазера?

Майже не залежить за умови, що обладнання, зрозуміло, професійного рівня!

Ефект у більшій мірі так само залежить від кваліфікації та досвіду фахівця який проводить процедуру. Досить просто попередньо переконатися в наявності медичної ліцензії організації та документів на обладнання.

Хороший лазер для проведення епіляції, в залежності від виробника і функціональних особливостей, може коштувати від 30000 $. Якість обладнання дуже впливає проведення процедури на професійному рівні.

Ми дуже часто і необдумано заощаджуємо на собі та своєму здоров'ї. Вибираємо дешеві ліки, препарати, процедури тощо, але за всім цим потім стоїть висока ціна, життя! Ви завжди питаєте нас "чому у вас 700грн, а в інших 200-400грн!?" З повагою та повною відповідальністю говоримо, що все наше обладнання сертифіковане, професійне та пройшло перевірку FDA, є дуже важливим фактором! Вже надані офіційні дані про наслідки несертифікованого, неякісного обладнання, яке впливає та є збудником онкозахворювання у нетипових зонах таких, як статеві губи (наступне фото). Ця інформація надана в рамках s-congress для лікарів, Ольгою Богомолець (доктор медичних наук, професор дерматоонколога)/

Обладнання, яке має низьку якість і вартість, робить тимчасову красу і шкодить вашому здоров'ю. Зараз ви заощадите, а потім витратите набагато більше на лікування.

Закликаємо! Бережіть Ваше здоров'я вчасно!

Коментарі