ABC SCHOOL - Набір учнів (школярів) на літні курси англійської та німецької мови

Набір учнів (школярів) на літні курси англійської та німецької мови


  • Дата: 7 червня 2021, 14:00

Школа іноземних мов ABC SCHOOL проводить набір учнів (школярів) на літні курси англійської та німецької мови!

Що ми пропонуємо?

Декілька цікавих методик і підходів до вивчення іноземних мов, зокрема:

- комунікативна методика

Акцент робиться на навичках усного мовлення, мовній практиці, умінні вести бесіду, моделюванні повсякденних ситуацій, сприйнятті іноземної мови на слух. Удосконалення навичок відбувається завдяки прослуховуванню діалогів і моделюванню власних, перегляду відео, живому спілкуванню на прикладі корисних життєвих ситуацій (як поводитися у кафе, аеропорті, спитати дорогу, попросити допомоги). Підходить для тих, кому потрібен наставник і співбесідник, щоб практикувати навики спілкування на різні теми. Можна обговорювати тренди, хобі, музику, подорожі, новини, досвід, плани на майбутнє та ін.

- репетиторство

Для тих учнів, хто бажає усунути конкретні прогалини у знаннях шкільної програми, надолужити і вдосконалити пройдений матеріал, підтягнути знання лексики і граматики до певного рівня, попрактикуватися у говорінні іноземною мовою, потренувати вимову. Підходить для тих, кому важко вивчати мову самостійно, і потрібна настанова грамотного учителя.

- фундаментальний підхід до вивчення граматики

Для тих учнів, хто бажає розібратися з особливостями побудови речень, утворення часових форм, вживання граматичних конструкцій і мовних зразків. Підходить тим, хто любить структурований підхід до вивчення мови, зокрема, з опорою на наочність – таблиці, схеми, логічні зв’язки.

У літній період ви можете обрати зручний розклад, відвідувати індивідуальні чи парні заняття в офісі школи іноземних мов чи дистанційно (по скайпу).

До ваших послуг досвідчені викладачі, дієві методики, цікаві підручники й навчальні матеріали. Визначення рівня знань та індивідуальних підхід до кожного учня.

Будемо раді бачити вас серед учнів ABC SCHOOL!

Коментарі