7 зірок - Мікроскоп

Мікроскоп


  • Дата: 19 листопада 2018, 10:50

Медицина йде вперед, і стоматологія – не виняток. Арсенал стоматологів поповнюється високотехнологічною апаратурою і новими методами лікування. Один з таких нових апаратів мікроскоп.

Із застосуванням мікроскопа 70% зубів, які раніше просто видаляли, стало можливо вилікувати. Мікроскоп дає можливість лікувати зуби під багаторазовим збільшенням (від 3 до 30 разів), що дозволяє побачити найдрібніші деталі. Ледь помітний для неозброєного ока: прихований карієс, залишки реставраційного матеріалу, додаткові канали, тріщини зуба, залишки медичних інструментів. А це дає можливість призначити метод лікування на зовсім іншому рівні. Але особливу важливість має використання мікроскопа при лікуванні кореневих каналів зуба. Раніше після проведення неякісного лікування каналів, зуб можна було тільки видалити. Мікроскоп дозволяє побачити будову та хід каналів, а також старий пломбувальний матеріал у ньому. Що дає можливість перелечить канали і зберегти зуб. Також за допомогою мікроскопа можна виявити і витягнути залишений в зубі раніше зламаний інструмент.

Важливим для лікаря є збільшення ергономіки ми тепер не змушені згинатися щоб побачити важкодоступні ділянки. Краща ергономіка – більш продуктивна робота і, як наслідок, підвищена якість лікування. Багато пацієнтів відзначають підвищений комфорт, так як лікування під мікроскопом проводиться виключно лежачи. Все-таки лише використання мікроскопа недостатньо для якісної ендодонтії. Лікування – це дуже складний пазл.

Обладнання і досвід лікарів стоматології "7 зірок" дозволяє нам гарантувати максимально ефективні результати проведеного лікування з використанням мікроскопа нашу роботу можна порівняти з ювелірною, а ваші зуби – з діамантами, які гідні ідеальної огранки.