Зір - Що потрібно знати про гіалуронову кислоту і контактні лінзи

Що потрібно знати про гіалуронову кислоту і контактні лінзи


  • Дата: 7 лютого 2017, 11:20

Найстрашніша страшилка для тих, хто збирається або вже носить контактні лінзи – це синдром сухого ока. Виробники контактних лінз не припиняють працювати над розробками та нововведеннями щодо усунення цієї проблеми.

Все більш досконалі типи контактних лінз, розчинів і крапель містять різну кількість такого компоненту, як гіалуронова кислота, яка успішно бореться з набридливим синдромом.

Що таке гіалуронова кислота

Назва компонента діє на споживача дещо лякаючи, бо слово "кислота" асоціюється у свідомості з чимось їдким і не сумісним з ніжною поверхнею очей. Але насправді все трохи інакше.

Гіалуронова кислота – це один з компонентів, рідина, що входить до складу сполучної тканини людського організму. Головне завдання, покладене на неї природою – утримувати в організмі вологу. Образно висловлюючись, всього з півсклянки гіалуронки здатні зберегти в організмі людини об'єм вологи, рівний одному відру!

Мізерно мала кількість речовини, введеної в буферний розчин контактних лінз, робить поверхню їх вологими протягом тривалого часу. При цьому рогівка абсолютно не страждає, не червоніє і не сохне. А якщо ви ще додатково використовуєте розчини і зволожуючі краплі з гіалуронової кислотою, ваші очі прекрасні  з ранку до вечора! Гіалуронова кислота – найпрогресивніший зволожувач, відомий сучасній науці.

Розчини і краплі з вмістом гіалуронової кислоти

Інтернет-магазин zir.ck.ua пропонує вашій увазі

  • розчини для догляду за лінзами з вмістом гіалуронату кальцію:

Biotrue, Aqua Comfort Multi-Purpose Solution, BIO TWIN, Disop hidro health ha, Multi Action, Unica Sensitive,

  • зволожуючі краплі з вмістом гіалуронату кальцію

Aquila Eye Drops 0.1%, Aquila Eye Drops 0.18%, Avizor Moisture Drops, Biotrue drops, Disop Acuaiss Drops, Horien Aqua Comfort, queen's I-FRESH YAL drops.

Коментарі