ТМ Віктор Черкаський - Поради чоловікам: як правильно відсвяткувати 8 Березня!

Поради чоловікам: як правильно відсвяткувати 8 Березня!


  • Дата: 4 березня 2021, 14:15
Пересічному чоловікові здається, що 8 березня буває частіше, ніж раз на рік – принаймні щомісяця. Не встиг ще відновитися після минулорічного стресу – аж ось тобі новий удар.

Бувальці кажуть, що гірше за 8 Березня тільки день народження тещі.

Восьмого ви прокидаєтеся й кажете собі: "Сьогодні точно не мій день". Тепер можна допомогти своїй половинці та зробити за неї всю її ранкову роботу:

40 хвилин простояти під душем, з гуркотом звалити на підлогу у ванній всі баночки, креми, парфуми, увімкнути водночас телевізор і музику на комп’ютері.

Нафарбуватися, зробити завивку, пересолити (недосолити) яєчню, обдзвонити всіх її подруг, з однією з них посваритися та подзвонити з розповіддю про це її мамі, котрій не забути пожалітися одразу й на свою маму та на себе самого!

Зранку, побачивши її розпатлану й заспану, не відвертаємо голови й не спльовуємо тричі через ліве плече. Бачили ж очі, що брали. Бажано в радісній усмішці приготувати їй каву (хоч вона й так уже почала пити вашу).

Найчастіше чоловіки коять дурницю вже на початку, імітуючи зацікавленість її справами фразою: "Куди тебе сьогодні чорти несуть?", або відповідаючи правдою на її запитання: "А я в цій сукні здаюся не такою товстою?"

Якщо не знаєте, як її назвати, – заплющіть на мить очі та уявіть собі щось дуже приємне. Пиво відпадає. Пробуємо ще раз.

Ну якщо не виходить, тоді користуємося класичним їстівним набором: "пташка", "рибка", "козочка" (тільки не "коза" – це ж 8 Березня!).

Запросіть її до ресторану. Хай подумає, що ви її любите.
В іншому разі вам доведеться самотужки тягнути пакунки із продуктами з найближчого супермаркету (а де біля дому найближчий супермаркет?!), готувати все це (леле, які тупі ножі вдома!) і мити посуд (ні, таки справді краще до ресторану).

Перед рестораном обов'язково придбайте їй сукню, щоб уникнути скандалу "мені нема чого одяги".

Коли в ресторані вона почне, нібито, між іншим, їсти з вашої тарілки, висловіть свої враження подумки, а вголос скажіть: "Чи тобі смакує, моя рибонько?".

Пам’ятайте – що більше вона з’їсть, то швидше захоче спати!

І хоч би що сталося – не давайте їй нічого робити в цей день, це ж таке свято! Доробить усе після півночі!

Зі святом, кохані наші!
Коментарі