ТМ Віктор Черкаський - Поеднання жовтого в образах!

Поеднання жовтого в образах!


  • Дата: 25 лютого 2021, 15:50

Жовтий + білий
Білий злегка відтіняє яскравість жовтого (особливо якщо ви будете поеднувати топ, футболку або сорочку з низом жовтого кольору або навпаки!). При цьому таке колірне рішення виглядає по-літньому життєрадісно і освіжає.

Жовтий + чорний
Контрастне яскраве поєднання, яке підходить не кожній. Наприклад, дівчину з тонкими рисами обличчя може зробити блідою. Зате таке поєднання підходить до драматичної яскравої зовнішності.
Якщо ви не боїтеся контрастних кольорів, обов'язково приміряйте легку жовту сукню.

Жовтий + коричневий
Поєднання близьких кольорів, яке виглядає досить м'яко, але при цьому може додавати вік (особливо якщо ви виберете верх коричневого кольору). Вихід – складати комплект з речей актуального крою, які будуть виглядати сучасно і стильно.

Жовтий + сірий
Універсальне поєднання. Якщо образ, складений з речей білого і жовтого кольору, може злегка пробачити і асоціюватися з весняними днями, то комплект жовтий + сірий виглядає більш солідно і благородно і підійде як для повсякденних, так і для офісних образів.
Обов'язково спробуйте поєднувати лимонний колір з перлинно сірим. Такий комплект виглядає особливо привабливо.

Жовтий + зелений
Поєднання яке можна зробити яскравішим, вибравши насичені кольори, і більш спокійним, зупинившись на темному відтінку зеленого.
Хороший варіант – поєднувати, скажімо, жовта сукня з курткою або сорочкою кольору хакі. В цьому випадку комплект вийде гармонійним і стильним.

Жовтий + синій
Якщо боїтеся занадто яскравих поєднань, носіть жовтий топ або сорочку зі світло-блакитними або темно-синіми джинсами. Такий образ буде виглядати не дуже яскраво, але при цьому привабливо, особливо якщо ви обираєте штани актуального фасону (пам'ятаєте, що актуальна модель – це прямі, не дуже щільно сидять, злегка укорочені).

Фото 5

Фільм'Поеднання жовтого в образах! ' - фото 1
Фільм'Поеднання жовтого в образах! ' - фото 2
Фільм'Поеднання жовтого в образах! ' - фото 3
Фільм'Поеднання жовтого в образах! ' - фото 4
Коментарі