Світ здоров'я - Вісім основних лікувальних функцій 'Серагем майстер'

Вісім основних лікувальних функцій "Серагем майстер"


  • Дата: 11 травня 2016, 17:10

1. Активізація клітин

Організм складається з 70 різних типів клітин. Клітини подібні хімічному заводу: в них постійно здійснюються складні хімічні реакції. Для проведення таких реакцій клітини потребують достатку кисню, в іншому випадку вони "влаштовують страйк". При використанні апарату "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР" виникають дві важливі фізіологічні реакції, які допомагають роботі клітини – відбувається підвищення тонусу симпатичної нервової системи, що призводить до активації ферментних систем клітини, і отже, ефективного використання кисню клітиною: поліпшується робота дрібних капілярів міокарда, легень, ендокринних залоз, а це, в свою чергу, сприяє активізації обміну речовин.

2. Відновлення хребта

Хребет – один із основних елементів людського тіла, який, однак, легко ушкоджується. Лікування хребта може вимагати колосальних витрат часу і грошей. Апарат "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР" впливає на Ваш хребет і дає результати, подібні тим, які досягаються при використанні традиційного і східного масажу. Застосування апарату допоможе Вам зберегти здоров'я хребта і зупинити дистрофічні процеси хребта, які, можливо в ньому виникли.

3. Поліпшення імунної системи

До органів імунного захисту організму відносять тимус, лімфатичні вузли, селезінку, клітини спинного мозку і лімфоїдні клітини шлунково-кишкового тракту. З 18-річного віку основний імунний орган тимус починає зменшуватися в розмірах, і завдання захисту організму ускладнюється. Використання апарату "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР" активізує нервову систему, яка змушує лімфатичні вузли, селезінку і лімфоїдний апарат шлунково-кишкового тракту більш активно виробляти імуноглобуліни для захисту Вашого організму від інфекцій.

4. Стимуляція симпатичної нервової системи і продукції клітин крові в кістковому мозку

Клітини крові виробляються в лімфатичних вузлах, селезінці і кістковому мозку, укладеному в губчатій речовині кісток хребта. Кровотворна функція селезінки і лімфовузлів обмежена у зв'язку з схильністю до несприятливих внутрішніх і зовнішніх впливів. У зв'язку з цим, завдання вироблення клітин крові покладається, в основному, на хребет. Створюване апаратом "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР" витягування хребта сприяє посиленню кровотворної функції, допомагаючи, таким чином, подолати анемію.

5. Тренінг внутрішніх органів

При використанні апарату "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР" закрийте очі і відчуйте зміни, що відбуваються у Вашому тілі. Тепло огортає ваше тіло, а вздовж хребта рухається внутрішній прожектор, створюючи ефект масажу. Комплексність впливів апарату тренує внутрішні органи (шлунково-кишкового тракту).

6. Урівноваження вегетативної нервової системи

Діловий ритм сучасного життя і нервові перенапруження можуть призводити до порушення рівноваги вегетативної нервової системи. Це може супроводжуватися неврастенією, безсонням, сонливістю, порушенням травлення, болями в животі, пришвидшеннями серцебиття, тривогою, запорами, летючими болями і аналогічними "хворобами Цивілізації". Відновити баланс вегетативної нервової системи можна з допомогою врівноваження ефектів симпатичного і парасимпатичного її відділів. За допомогою апарату "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР"` Ви можете відновити баланс у Вашій нервовій системі і тим самим запобігти синдром хронічної втоми, симптоми якого, Ви, напевно, іноді відчуваєте.

7. Поліпшення кровообігу

Артеріальна кров на серця надходить в артерії. які діляться на більш дрібні плоть до капілярів, звідки направляє до органів і тканин. У процесі циркуляції капілярах кров забирає і; тканин продукти обміну, по венозним капілярах збирається у вени і прямує до серця. Коли ми ведемо малорухливий спосіб життя, створюються умови для застою відпрацьованих продуктів в капілярах, отруюючи організм. Застосування "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР" стимулює функцію капілярів, тим самим сприяє виведенню шлаків з організму.

8. Поліпшення венозного відтоку

Найважливіший фактор венозного відтоку крові – скорочення м'язів. Якщо ми довго сидимо або стоїмо на роботі і вдома, підвищується тиск у венах нижніх кінцівок, утруднюється відтік по глибоких венах, що призводить до варикозного розширення поверхневих вен на стегні й гомілці. "СЕРАГЕМ МАЙСТЕР" усуває застійні явища у венозній системі. Використовуючи апарат, Ви назавжди забудете про відчуття важкості в ногах, стомлюваності при стоянні та ходьбі, перестануть турбувати набряки при фізичному навантаженні.

Інформацію взято з сайту http://mirzdravia.ck.ua

Коментарі