Світ здоров'я - Традиційний східний масаж

Традиційний східний масаж


  • Дата: 11 травня 2016, 16:45

Традиційний східний масаж, що проводиться китайськими фахівцями, – відновлює вільний плин життєвої енергії в тілі, покращує імунітет, стимулює крово – і лімфообіг, знімає напруження в м'язах, суглобах і внутрішніх органах, нормалізує обмін речовин, виводить з організму шлаки, гармонізує процеси дихання та покращує інтелектуальний потенціал людини.

Лікувальний масаж застосовується для прискорення відновлення функцій органів і систем при захворюваннях і травмах. Застосовується для лікування захворювань опорно-рухової системи (остеохондроз, виражений больовий синдром, артрит, міжхребцева грижа), серця і судин, а також нервових захворювань.

Профілактичний масаж – активний засіб зміцнення здоров'я, підняття загального рівня функціонального стану організму, попередження захворювань.

Китайський точковий масаж стоп здатний швидко відновити життєві сили після важкої роботи, заспокоїти після стресу, знайти гармонію почуттів і думок.

Омолоджуючий косметичний масаж обличчя попереджає передчасне старіння шкіри, сприяє розгладженню зморшок, покращує колір і стан шкіри обличчя.

Інформацію взято з сайту http://mirzdravia.ck.ua

Коментарі