Smileup - Правила догляду за зубною щіткою.

Правила догляду за зубною щіткою.


  • Дата: 5 травня 2021, 12:10
‼️Нескладні правила догляду за зубною щіткою‼️:

1. У кожного члена сім'ї повинна бути індивідуальна зубна щітка. Міняйте щітку після будь-яких захворювань, після комплексної чистки зубів, після лікування ясен. У звичайному режимі її слід міняти кожні 2-3 місяці.

2. Не зберігайте всі зубні щітки в одній склянці для зубних щіток, тому що бактерії🧬🦠 можуть з легкістю потрапляти з однієї щітки на іншу. У кожного члена сім'ї повинен бути свій стакан для зберігання зубної щітки, або пристрій де зберігаються зубні щітки окремо один від одного.

3. Після чищення зубів необхідно дуже ретельно промивати зубну щітку🚿 від залишків їжі.

4. Зберігати щітку бажано так, щоб вона могла добре висохнути, наприклад, в склянці голівкою догори. Це помітно знижує кількість мікроорганізмів в зубній щітці, а щетинки зберігають свою твердість і форму.

5. Стаканчик для зберігання зубної щіточки завжди повинен бути чистим.

6. Не зберігайте зубну щітку на повітрі або просто неба, в такому випадку на ній осідає пил, бруд, потрапляє волога. Найчастіше такі ситуації можливі в літню пору на дачних ділянках.

7. Не можна зберігати щітку в не просушеному стані в закритому футлярі, оскільки вона не встигає висихати, на ній утворюється плідне середовище для життя бактерій. Також від постійного впливу вологи зубна щітка швидко приходить в непридатність. Такі футляри використовуються виключно для транспортування зубної щітки.
#поради_від_smileup

Стоматологія Smileup – даруємо впевненість.
Коментарі